"NE ŽELIM DA UMREM, A DA TE NE ZAGRLIM" Snežana potresnim pismom traži ukradenog sina
Foto: printscreen/facebook

Bio si plav kao beba… Ja tebe nikom nisam dala. Meni je rečeno da si preminuo… Sigurna sam da si živ. VOLI TE MAMA, napisala je na Fejsbuku.

Dragi sine, ovo su tvoji roditelji i tvoja braća koji te željno isčekuju. Ovaj crni dečko je tvoj brat blizanac. Majka vas rodila žive i zdrave sa dobrim ocenama 26. 5.1991. godine u bolnici u Loznici. Samo tri dana sam te gledala, a onda u večernjim satima su mi rekli da te prebacuju u Beograd.

Kad sam pitala zašto, rekli su da si se nagutao plodove vodice a oni nemaju aspirator da je iscrpe. Kakva laž…, redovi su potresnog pisma koje je Snežana iz Malog Zvornika napisala svome sinu za kog duboko veruje da joj je ukraden iz porodilišta, u proleće 1991. godine.

 

 

“Tada smo živeli u mestu Crnča, opština Ljubovija. Tražila sam te sine, sve ove godine. Ne želim da umrem, a da te majka ne vidi i čvrsto ne zagrli. Bol ne jenjava, sve je jača. Molim sve ljude dobre volje da dele dalje i ako vide bilo kakvu sličnost da mi jave. Dvojajčani ste blizanci i ti si bio plav kao beba. Ja tebe nikom nisam dala. Meni je rečeno da si preminuo a leš mi nisu dali. Imam sve papire i sigurna sam da si ziv. VOLI TE MAMA”, napisala je Snežana moleći za pomoć na Fejsbuku i apelujući na sve da podele ovu sliku ne bi li njen sin video da ga majka i porodica traže od dana otkad im je uzet.

 

Snežana je na Fejsbuku podelila i sliku sina iz blizanačke trudnoće ne bi li se ukradeni blizanac prepoznao u liku svog brata. Pogledajte! Snežana ne odustaje od potrage jer čvrsto veruje i oseća da joj je dete živo a, kažu, majka zna.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading