Entoni Hopkins ima posebnu tehniku: Uradite ovo i sve želje će vam se ostvariti
Foto: Shutterstock

Mnoge stvari se u životu ne dese ne zato što to nismo mogli da uradimo ili nismo umeli, već zato što nismo verovali. Plašili smo se neuspeha, verovali da nemamo dovoljno znanja, da nismo spremni, sposobni... Plašili smo se da nećemo uspeti, a nismo pomišljali da postoji i šansa da budemo uspešni. Potrebno je samo da verujemo u sebe!

Popularna španska glumica Penelope Kruz nedavno je na svom Instagramu podelila reči koje je inspirišu da nikada ne odustane od svojih želja. Radi se o snimku na kome njen kolega, glumački velikan, Entoni Hopkins, govori o tehnici koja je njemu pomogla mnogo puta u životu da ostvari ono što je želeo. Hopkins je u svoju biografiju upisao neke od najuticajnih filmova i isto toliko uloga, a ne prestaje da nas iznenađuje ni u devetoj deceniji života. Neka i vas inspirišu njegove reči:

"Šta god želiš da radiš, moraš prvo u to da veruješ. Čak i ako ne veruješ, pretvaraj se da veruješ, ponašaj se kao da veruješ. U tome je sva moć, sva sila. Veruj mi! Meni je to mnogo puta pomoglo u životu, pomoći će i vama! Zato nemoj nikada da odustaneš! Veruj, veruj, veruj!"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading