KAD KOMŠIJI FALI KVADRAT NA TERAZIJAMA Šokantan prizor iz jedne beogradske zgrade: "Počeće i koze da drže u hodniku"
Alo.rs/V.Đ.

"Fotka je slikana na Terazijama u zgradi 20 m udaljenoj od palate Albanije, a Mikijev komentar fotke je: "Stolica da sednu dok se izuvaju, a tu im stoji i obuća", napisala je autorka tvita koja je ovu fotku dobila "uz poruku da se nikada ne vrati u Srbiju".

Ljudi su odmah krenuli da pogrdno komentarišu stolicu koju je ovaj stanar očigledno doneo iz kancelarije i namontirao je u hodniku da se komšije o nju sapliću.

 

"Primitivci… A i ostali iz zgrade kanda nisu ništa bolji. Čim na ovo ćute, ili šalju fotke ovog primitivizma onima koji su odavde otišli u fazonu: "Druže, nisi pogrešio…", "Verovala ili ne, po bon tonu se izuva. Stolica, to je već nešto drugo", "To je ono što pričam godinama – treba uvesti dozvolu za život u gradu. Počeće koze da drže u hodniku", bili su samo neki od komentara.

Pojedini su komentarisali kako je možda u pitanju starija, bolesna osoba kojoj je stolica neophodna da se obuje, ali to opet nije opravdanje za ovakvo uzurpiranje hodnika.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Bane

15.04.2022 16:36

Kad je Guta Dobričanin 50-tih godina napisao komediju "Zajednički stan" i jednog od ukućana koji u kupatilu drži kozu, to je bio šok. Koja budala može da pomisli da drži kozu u kupatilu, pitala je štampa. Sad je to naivno i smešno, prema onom što se sve ne drži u stanovima.

Nikola

16.04.2022 04:36

Pa, što vi, stanari ne uzmete i izbacite stolicu i obuću iz hodnika! Tipično za nas, ćutimo, negodujemo, ali ništa ne preduzimamo. Na kraju, imate komunalnu policiju. Ej, na Terazijama!