KAKAV CAR Voditelj postao hit u svetu: "Koliko god glupi ispali, zdravlje je važnije" iliti, levak glavu čuva
Foto: Printscreen/Twitter

Jedna od narasprostranjenijih teorija zavera u vreme pandemije korona virusa bila je i je ona u vezi sa "opasnim uticajem 5G mreže" na zdravlje ljudi.

Iako za to do sada niko nije pružio relevantne dokaze, ima onih koji su skloni da i 5G mrežu krive za sve što nam se dešava. Bilo je i slučajeva širom sveta gde su nezadovoljni rušili bazne stanice za 5G mrežu, a pojedine zemlje su odustale od uvođenja 5G mreže (mada, to je povezano sa politikom, kineskom kompanijom Huawei...).

Uglavnom, i voditelj hrvatske RTL televizije Zoran Šprajc uključio se u borbu protiv negativnog uticaja 5G mreže. Njegov izum je levak za vino ili vodu, kako je naveo, prekriven aluminijumskom folijom.


"Bitno je da je levak plasitčni, a ne limeni, jer plastika dodatno upija 5G mreže zračenje, ako alu-folija ne uspe da odbije. Štiti i od 5G mreže, ali i od 4G i 3G zračenja o kojima se slabo govori. Levak nije potrebno da nosite u kući, ali ako izlazite napolje svakako ga stavite na glavu. Ljudi će vas malo čudno gledati, ali valjda smo do sada naučili da je zdravlje važnije od svega, koliko god glupi ispali", rekao je Šprajc, demonstrirajući svoj "izum".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading