Svaki broj ima određenu simboliku: Šta znači kada pronađete novac na ulici
Foto: Shutterstock

Kada pronađu novac na ulici mnogi ljudi su jako srećni, a bili bi još srećniji kada bi znali da im taj novac ne donosi samo finansijski dobitak, već i veoma važnu poruku.

Naime, u zavinosti od toga koji broj se nalazi na novčanici i koje su vaše prve misli kada je ugledate govore o porukama koju vam donosi pronađeni novac. Osnova svake novčanice je broj 1, 2, 5 ili 10, te nije bitno da li ste našli kovanicu od 2 dinara ili novčanicu od 2000 - poruka je ista.

Kovanica sa brojem 1

Ovaj broj povezan je sa novim početkom, označava nove ideje, postignuća, napredak i uspeh. Poručuje vam da treba da ostanete pozitivni i da stiže vaše vreme.

Kovanica sa brojem 2

Ovaj broj ima poruku vezanu za nezavisnost i okruženje. Ukazuje vam na to da morate da naučite da se prilagodite, i da morate da naučite važnost odnosa sa drugima jer, iako je nezavisnost važna i dobra, postoje neke granice - ne možete uvek u svemu da budete sami, ponekada je potrebno da sarađujete sa drugima.

Osim toga, ovaj broj ima još nekoliko značenja - trudnoća, harmonija, strpljenje i partnerstvo.

Kovanica sa brojem 5

Ovaj broj vam pokazuje da imate sposobnost da postignete sve što ste zamislili i da je život uzbudljiv. Vreme je za rast, širenje, promene i pustolovine. Kovanica od 5 dinara, kao i novčanice od 50 i 500, poručuje vam da morate da iskoristite svoje talente, te da ne smete da ih protraćite.

Kovanica sa brojem 10

Broj 10 želi da vam poruči da verujete svojoj intuiciji i uradite ono što ste naumili i odlučili. Oslobodite se straha jer će vas te odluke odvesti do pozitivnih promena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading