ODREKAO SE RAKIJE, PA SE ZAKLEO VASI ČARAPIĆU Franko zbog ženidbe menja život iz korena, postaje Balkanac
Balkan Trip

Okušao se u poznatim kvizovima, stekao mnoga prijateljstva ovde i postao autor emisije Welcome to the Balkans koja se već nekoliko sezona uspešno emituje na televiziji Balkan Trip.

Balkan ga je apsolutno oduševio. Toliko da je poželeo da se skrasi ovde i započne nov život na našem brdovitom poluostrvu. Već neko vreme uči kako da postane pravi Balkanac i dobro mu ide, pa je shvatio da je jedino što pravom Balkancu fali prava balkanska žena. Zato je rešio da da sve najbolje od sebe da je nađe, i to upravo u svojoj emisiji. Rešio je da se promeni iz korena kako bi se dopao ženama ovog podneblja.

„Danas ostavljam piće, uzimam tegove i tražim ženu“, najavio je Karlos na početku nove epizode.

Pravi Balkanac mora biti sposoban i jak, te se Karlos uputio put Avale, poznate po misterioznom istorijskom Žrnovu, da pokaže uzbudljivije strane ove poznate izletničke planine. One strane koje su samo za one spremne na izazove. Kako se on u njima snašao možete videti OVDE.

Prvo se odrekao onog najomiljenijeg – rakije. Zatim je položio zakletvu, nikom drugom do Vasi Čarapiću. Nakon toga, krenuo je u novo poglavlje svog zdravog života gde se oprobao u ulozi košarkaša i izazovima teretne na otvorenom.

ODREKAO SE RAKIJE, PA SE ZAKLEO VASI ČARAPIĆU Franko zbog ženidbe menja život iz korena, postaje Balkanac

Balkan Trip

 

I, zaista, odlično mu je išlo dok nije na kraju dana poklekao gde i svi Balkanci, u restoranu. Hedonistički gen je proradio u njemu i rešio da uspešno ispunjen zadatak, koji je sebi zadao, proslavi onako kako se valja.

Priznaćemo, karakter mu je malo poklekao, ali ga je to nateralo da još više zapne za rad na sebi koji ćete moći da pratite u novoj emisiji koju vam uskoro sprema.

„Sve dok se ne oženim, nećete više da me vidite s alkoholom“, obećao je Franko, koji zaista ne pije ni upola koliko Balkanci mogu da popiju, ali podržavamo njegovu motivaciju da da najbolje od sebe jer to jeste poenta u životu – biti najbolja verzija sebe.

Sve ovakve turiste i avanturiste možete pratiti samo na Telekomovoj mreži kablovskih kanala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading