U PROROČANSTVIMA ZA 2022. BABA VANGA NAVELA I VLADIMIRA PUTINA Evo šta je sve predvidela za ruskog predsednika
Foto: Youtube/Printscreen

Bugarska proročica poreklom iz Severne Makedonije, za koju se veruje da je predvidela mnoge događaje, imala je i predviđanja i za ovu godinu.

Baba Vanga je postala poznata tek nakon smrti, a njena navodna predviđanja koja su se obistinila odnose se na teroristički napad 11. septembra 2001. godine na kule Bliznakinje u Njujorku. Navodno je prorekla čak i svoju smrt 11. avgusta 1996. godine, Drugi svetski rat, a veruje se da joj je čak i omraženi diktator Adolf Hitler došao u posetu, ali je izašao razočaran iz njene kuće zato što mu je prorekla neslavan kraj rata, piše Story.hr.

Predvidela je navodno i mnoge druge katastrofe, a i nakon smrti Vanginih proročanstava pribojavaju se mnogi ljudi. Prorekla je i rat između muslimana i Evropljana, da će daleke 2088. godine doći nova bolest od koje će ljudi početi brzo da stare, ali 2097. će ta bolest biti pobeđena. Drugom polovinom 21. veka vladaće komunizam, a moći će da se uzgajaju i ljudski organi.


Ali šta je otkrila za 2022. biće otkriveno u nastavku.

- Napad na Vladimira Putina. Vanga je predvidela napad na ruskog predsednika, ali to ne znači njegov kraj. 

- Pad meteorita. Ona je procenila sudar velikog meteorita sa Zemljom. - Ekonomska kriza. Zemlje koje imaju dolar kao valutu biće najteže pogođene krizom.

- Promena klime. Predvidela je razne klimatske promene, a globalno zagrevanje će predstavljati veliku pretnju flori i fauni sledeće godine.

- Bolest Donalda Trampa. Njegovo zdravlje će biti još gore, a govorila je i o misterioznoj bolesti sa ozbiljnim posledicama na uvo i mozak.

- Kraljica Elizabeta. Prema njenim predviđanjima, kraljica Elizabeta II. izgubiće bitku za život i prepustiti presto svom sinu Čarlsu.

- Pobuna u Severnoj Koreji. Stanovništvo Severne Koreje će ustati protiv lidera Kim Džong-una.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Hahahah

25.02.2022 14:36

Jel mogla ona da predvidi kad ce moci ,,sesti na onu stvar pa prdnuti ,, 🤣