PRIVUCITE SREĆU I NOVAC U 2022. GODINI Upalite sveće ove boje i obratite pažnju na jednu stvar
Foto: Shutterstock

Od davnina sveće su prisutne u našim domovima. Nekada su se koristile prevashodno za osvetljenje, ali se veruje i u njihovu energiju i moć da se otera zlo, privuče sreća i obilje i prizovu pozitivne promene u život.

Najbolji provodnici energije su voštane sveće. Kupite ih ili napravite sami od prirodnih sastojaka i upalite s vremena na vreme. Evo šta koja boja znači u 2022. godini:

Bele sveće se pale da dom zaštite od svake negativnosti. Energija bele boje štiti kuću od siromaštva i pomaže da se ukućani odupru svemu što može negativno da utiče na dobrobit porodice.

Žute sveće pomažu u privlačenju prosperiteta, posebno ako se zapale u kuhinji. Veruje se da imaju energiju koja nas sprečava da nepromišljeno trošimo i da racionalno koristimo svoje resurse.

Narandžaste sveće simbolizuju sreću. Upalite ih u važnim situacijama, a dobro je i da osvetljavaju vaš radni prostor. Narandžasta boja može podstaći optimistično raspoloženje i lakše nošenje s problemima.

Zelene sveće su simbol prosperiteta i obilja. Zahvaljujući zelenoj energiji, možete privući priliv novca, nove poslove i osigurati dobrobit cele porodice.

Plave sveće će pojačati intuiciju i pale se kada treba da se reše ozbiljne poslovne stvari. Za one koji rade kod kuće, stručnjaci iz oblasti bioenergije preporučuju da s vremena na vreme zapale plavu sveću na radnom mestu kako bi doneli ispravne poslovne odluke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading