Jedna služi za posao, druga za zadovoljstvo
Foto: Facebook

- Uvek sam znala da nešto nije u redu sa mnom. Kada bih dobila kao tinejdžerka dobila menstruaciju stavila bih tampon ali sam i dalje krvarila. U to vreme nije bilo interneta, ja sam živela na farmi sa tatom i nisam mogla da otkrijem šta mi se dešava – priča Evelin.

Imala je 20 godina kada je otišla u bolnicu radi prekida trudnoće i bila je zabezeknuta kad je saznala da ima dve vagine.

- Lekari su mi tada rekli da ne smem više nikada da zatrudnim jer je svaka moja materica upola manja nego kod prosečne žene a taj prostor je premali da bi beba u njemu mogla normalno da se razvija – objašnjava ona.

Posle toga, raskinula je sa tadašnjim momkom i posvetila se „poslovnoj pratnji“, što joj je, kako kaže, omogućilo neverovatna iskustva.

- Radila sam kao poslovna pratilja sedam godina i putovala sam po celom svetu. Mogla sam da koristim jednu vaginu za posao i jednu vaginu za svoj lični život, što mi je emocionalno i fizički mnogo olakšalo posao. Seks u svakoj vagini je veoma, veoma različit. Više volim jednu stranu, ali sve zavisi od položaja i „obdarenosti“ momka na kojoj ću se seksati. U stvari, to je veoma zabavno: možemo da imamo seks u jednoj a da koristimo „igračku“ u drugoj, a postoje i razne poze i stvari koje mogu da isprobam – prepričava Evelin.

Kada je prestala sa tim poslom, Evelin je pokrenula „OnliFans“, sajt za odrasle, na kome snima erotske sadržaje sa svoje dve vagine. Taj biznis je dobro krenuo i danas Evelin na tom sajtu zarađuje desetine hiljada dolara mesečno.  

Šta znači imati „didelfičnu matericu“?

Didelfična ili dvostruka materica je vrsta esktremno retke malformacije u kojoj se formiraju dve materice, ponekad i dva grlića materice, a žene sa ovim stanjem takođe imaju dve vagine. Lekari smatraju veruje se da je to stanje genetski izazvano, i da može da se nasledi od neke članice bliže ili dalje porodice koja je živela pre nekoliko generacija.

 

 Ali pored prednosti, postoji mnogo neobičnih stvari o kojima Evelin mora da razmišlja zbog dve vagine: stavlja dva tampona kada ima menstruaciju, testira obe vagine na polno prenosive bolesti kada poseti ginekologa, a lekari su joj rekli da ona i njen verenik Tom (32) izaberu samo jednu za ejakulaciju dok imaju seks.

Onda je 2020. Evelin saznala da je ponovo trudna, i ovog puta je odlučila da rodi bebu.

- Bilo mi je neprijatno tokom cele trudnoće, stomak mi je rastao samo na desnu stranu jer sam bila trudna u desnoj materici, što znači da beba nikada nije sedela centralno, tako da su mi leđa bila užasna. Takođe, ja ne mogu da se porodim vaginalno, pa sam morala na carski rez. Ništa nije krenulo po zlu, u 37. nedelji sam rodila zdravog dečaka, iako je bio težak samo dva kilograma jer je rastao u mojoj maloj materici – kroz osmeh kaže Evelin, i dodaje :

- Kada sam shvatila da to što imam dve vagine ne utiče negativno na mene, izašla sam javno na društvene mreže i od tada je bilo ludo. Sada ne bih volela da imam samo jednu vaginu, dve su učinile moj seksualni život zabavnijim. Mislim da je važno da prihvatim svoje telo jer svi možemo biti toliko različiti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading