ZLATKO OVE GODINE PALI 5 MILIONA LAMPICA Tužnu priču iz detinjstva pretvorio u božićnu bajku, kojom će usrećiti mnoge
Foto: Pexels

Božićna priča porodice Salaj započela je pre 19 godina, a svake godine iznova usrećuju mnoge koji posete njihovo imanje. Ove godine možete ih posetiti od 27. novembra 2021. u 15h.

Foto: Pexels

 

Sve božićne priče su lepe, posebno kada ste gost porodice Salaj u Grabovnici kraj Čizme. Naime, ova porodica, u vreme praznika priprema posebnu poslasticu za sve zaljubljenike u božićnu čaroliju. U to vreme, na njihovom imanju rasprostire se stotinu hiljada raznobojnih sijalica koje čine raskošan svetlosni ugođaj i idilu za svakog posetioca. Božićna štalica i ukrašenost celog dvorišta raznobojnim božićnim sijalicama i ukrasima, u noći vam pružaju nezaboravan doživljaj prave božićne priče.

Porodica Salaj je svoju božićnu priču započela pre 19 godina. Zlatko Salaj je kao dete siromašnih roditelja u detinjstvu ostao uskraćen za božićni doživljaj, pa ga je to navelo da za vreme praznika svoje imanje uređuje sa što više lampica kako bi svojim najmilijima i sebi priuštio poseban doživljaj Božića. Moramo priznati kako osim svojih najmilijih tokom praznika usrećuje i mnoge druge koji posete njegovo imanje.

Svake godine se dodaju novi ukrasi ili poboljšavaju postojeći, a osim toga dodaje se i sve veći broj lampica, pa će ih ove godine upaliti 5 miliona.

Za javnost će biti otvorena od 27. novembra 2021. u 15 sati do 09. januara 2022. 

Komentari (0)

Loading