ROMANTIČNI VOZ U BEOGRADU Strastveni grafit majstor pozvao devojku da fotografiše njegovo delo, nije ni slutila šta je čeka! (FOTO)
Printscreen

Za tu prigodu, na jednoj beogradskoj železničkoj stanici iskoristio je momenat kada je voz bio zaustavljen i napravio unikatan grafit sa romantičnim pitanjem. Iako će železničari možda negodovati, gest ovog momka izazvao je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Na Fejsbuk stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" objavljene su fotografije "romantičnog" voza, gde je na jednoj od garnitura BG voza oslikan originalan grafit sa porukom: Bojana, udaj se za mene!

 

 

Naime J. Đ. oslikao je stranu voza koji se saobraća na relaciji Ovča-Batajnica kojim on i njegova devojka često putuju. Ovaj strastveni grafit-majstor pozvao je devojku da fotografiše njegovo najnovije delo, a ona nije ni slutila o čemu se radi. 

Kada je ugledala poruku usledio je talas oduševljenja. Iznenađenu devojku zaprosio je zatim na peronu železničke stanice, uz oduševljene reakcije prolaznika koji su se zatekli u tom trenutku.

 

 

Komentari (0)

Loading