PUT U INDIJU JOJ PROMENIO SUDBINU Bila u celibatu 12 godina, a zatim našla dečka!
Foto: Printscreen/instagram

Džulijet kaže da je pre tog putovanja bila hipi devojka koja se bavila jogom i reikijem, ali joj je versko iskustvo promenilo život.

- To se promenilo kad sam upoznala tu ženu, hrišćanku. Molila se za mene i doživela sam lepo iskustvo s Bogom. Tako je započelo moje versko putovanje. Odlučila sam da prestanem da uzimam droge i pijem, suzdržavala sam se se od polnih odnosa i potpuno promenila svoj karakter - ispričala je Džulijet. 

 

Kaže da joj muškarci nisu verovali da živi bez polnih odnosa.

- Kad bih momcima rekla da nema ništa od s*ksa, ostavili bi me. Počela sam sama sebe da pitam: "O, Bože, zašto me niko ne čeka? Nisam li dovoljno dobra?" Godine su prolazile, pet godina celibata, osam godina celibata, deset godina celibata - ispričala je Herera.

Nakon ukupno 12 godina suzdržavanja Džulijet je pronašla dečka i zabrinula se hoće li joj s*ks biti bolan.

- Imala sam osećaj kao da sam devica. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali trebalo je navići se na s*ks nakon toliko godina. I dalje se osećam kao devojka koja je tek počela jer sam zaboravila kako se to radi. Morala sam da tražim lekcije od prijatelja i gledam sadržaje za odrasle kako bih bila mentalno spremna sa nekim da budem gola - objasnila je Džulijet.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading