KUM ZDRAVICOM IZAZVAO HAOS NA VENČANJU Mlada odmah reagovala, a deveruša briznula u plač!
Foto: Shutterstock

 

Tako je bilo i na venčanju ovog para, sve do trenutka zdravice kada su gosti ostali iznenađeni. Zdravicu je držao kum mladoženje, a priču je podelio na Reditu.

Kum je uložio mnogo truda u učenje svog govora napamet, ali priznao je da se borio da smisli foru o deverušama, jer ih nije poznavao. Setio se fore u zadnji tren, na dan venčanja.

"Deveruše, ne poznajem vas ali moram priznati da pet od vas šest izgleda senzacionalno danas. Pa vi razmišljajte koja od vas ne izgleda tako dobro", rekao je kum.

Iako je mislio da će njegova bezobrazna šala naići na smeh, dogodilo se sasvim suprotno. Nastao je muk u sali i svi su bledo gledali u njega.

"Jedna od deveruša počela je da plače. Ja nisam imao loše namere, to je bila glupa šala. Kad sam se izvinio, primetio sam da jedna od njih stvarno i nije bila tako zgodna, ispao sam gad", kaže kum. Mlada mi je samo prišla i zamolila me da odem sa venčanja, a mladoženja je samo kimnuo u znak slaganja s mladom.

Kum je osećao veliku grižu savest pa je napisao post na Fejsbuku i izvinio se. Međutim, dobio je samo jedan odgovor od mladine bake.

Mnogi korisnici su se složili da je ovo jedan od najgorih govora na venčanju što su čuli u životu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading