DRAMA U AVIONU! Žena je počela čudno da se ponaša, a onda su dotrčale stjuardese sa izolir trakom!
Printscreen

Rutinski let od Dalasa do Šarlota brzo je postao sve samo ne normalan, nakon što je putnica počela da mrmlja čoveku koji je sedeo pored nje da ne želi da "avion više leti".

"Čudna žena bila je sve više uznemirena i vrlo glasna, a čovek koji je sedeo pored nje, zajedno sa stjuardesama, pokušao je da je uteši i smiri. Ali, ništa nije pomoglo", rekao je jedan od putnika sa ovog leta.

Žena stara oko 30 godina zatim je ustala sa sedišta i pokušala da iščupa vrata aviona. Sa njom su se brzo uhvatile u koštac stjuardese, koje su joj vezale ruke samolepljivom trakom i plastičnim kaiševima.

 

Putnici koji su sedeli u redovima ispred i iza nje zamoljeni su da se sklone kako bi stjuardese mogle da zalepe putnicu za sedište. Prema rečima jednog svedoka, pilot se takođe oglasio preko interfona i pozvao ljude da ostanu na svojim mestima "dok se osoblje suočava sa lošom situacijom u avionu".

"Amerikan Erlans" je potvrdio ovaj incident, a prevoznik je takođe otkrio da je žena "fizički napala i ugrizla" jednu od stjuardesa.

Neverovatna drama je dokumentovana u TikTok video snimku koji se kasnije proširio društvenim mrežama. Video prikazuje ženu sa selotejpom oko usta i preko grudi, sprečavajući je da pobegne sa sedišta.

Policija je sačekala avion u Šarlotu i ženu je sprovela do bolnice, gde je bila podvrgnuta psihijatrijskoj proceni. Prema rečima portparola kompanije, žena je odmah stavljena na crnu listu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading