Saznala sam šta moj dečko radi pred drugovima i šokirala sam se, a sada je bez blama to uradio i kada je mislio da ga ne gledam!
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Shutterstock

 

Sjajno je kada imate dobar seksualni život i kada i vi i vaš partner uživate u njemu.

Ali nije sjajno kada vaš partner vaša iskustva deli sa drugima. Pogotovo ako to radi bez vašeg pristanka.

Jedna Britanka se našla u takvoj situaciji.

Sa namerom da zatraži savet, poslala je pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders i objasnila u kakvoj situaciji se nalazi.

“Moj dečko deli intimne detalje iz našeg seksualnog života sa svojim drugovima i muka mi je od toga”, napisala je devojka i dodala da on ima 22, a ona 21 godinu.

“Prošle nedelje u pabu se jedan od njegovih drugova izleteo i rekao: Čuo sam da nisi mnogo spavala prošle noći.” Kada sam ljutito pogledala u svog dečka, složio je teleći pogled i samo slegao ramenima”, rekla je.

Da stvar bude gora, u trenutku kada je mislio da ga ona ne čuje, hvalio se orgazmom koji je postigla dok je bila na njemu. Štaviše, imitirao ju je.

“Bila sam potpuno ponižena, a kada sam se kasnije suočila sa njim, negirao je da me je imitirao i rekao mi da prestanem da budem toliko osetljiva. Kako da doprem do njega?”, upitala je devojka.

“Tvoj dečko zvuči kao nezrela osoba, a ako smatra da treba da se hvali vašim privatnim životom svojim prijateljima, verovatno je i nesiguran. Jasno mu recite da želite da vaš seksualni život zadržite samo za sebe. Recite mu da malo zabave i smeha sa prijateljima može da ga košta vaše veze. On je još uvek mlad, ali mora da nauči gde su granice”, odgovorila je Deidre.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading