Letnji festival u Niškoj Banji počinje danas - na programu koncerti, turniri i sajmovi
Tanjug

Tanjug

 

Koncerti, sportski turniri, etno sajam, sajmovi knjiga i cveća, Svetski kup u paraglajdingu - neki su od događaja koji će obeležiti ovogodišnji “Veliki letnji festival” u Niškoj Banji koji je će trajati do 18. septembra.

Otvaranje festivala planirano je za danas, 17. juna od 20 sati, koncertom niškog simfonijskog orkestra Latino plus.

Narednog dana od 8 sati će u Jelašničkoj klisuri biti organizovana avanturistička trka sa preponama “Maze fury”, a najmlađi će od 18 sati moći da pogledaju predstavu Pozorišta lutaka.

Istog dana od 10 sati na centralnom šetalištu u Banji počinje Sajam knjiga, koji će trajati do 4. jula.

Do kraja juna je predviđena i Grafička radionica u Sićevu, Turnir u malom fudbalu “Andreini dani” u naselju Nikola Tesla, izložba slika Galerije savremene likovne umetnosti u centralnom parku u Niškoj Banji, kao i memorijalni turnir “Mišketovi dani”.

Tokom jula, zainteresovane očekuje Sajam cveća i ukrasnog bilja, Jelašničko kulturno-sportsko leto, licitacija značajnih predmeta za Niš i Nišku Banju i Svetski kup u paraglajdingu 29. jula.

Pored brojnih dečijih, sportskih i kulturnih sadržaja, avgust će obeležiti i koncert Daniela Kajmakoskog i "Blackberries benda", koji je zakazan za 2. avgust od 20 sati.

“Veliki letnji festival” će zatvoriti Međunarodna književna kolonija u Sićevu, a ona će biti održana od 14. do 18. septembra.

Organizatori “Velikog letnjeg festivala - Niška Banja 2021” su Grad Niš, Gradska opština Niška Banja i Turistička organizacija Niš.

Letnji festival u Niškoj Banji počinje danas - na programu koncerti, turniri i sajmovi

Printscreen

 

 

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading