Od Tarzana do džinovskog svemirskog broda: 7 čudnih načina na koje je Tramp proslavio rođendan
Tanjug/Ap

Tanjug/Ap

 

Donaldu Trampu je 75. rođendan, i iako bivši predsednik ove godine možda neće obeležavati tu priliku u Beloj kući, sada više nije na funkciji, pa se može vratiti na proslavu kako najbolje zna - uz smešno tematske zabave.

Tokom godina Trampov rođendan doneo je nekoliko raskošnih, a često i bizarnih udaraca, pokazujući svoje milione na tipično potcenjen način.

Spiskovi gostiju često su bili ekskluzivni, ali detalji o Trampovim rođendanskim zabavama često su se pojavljivali u tračevim kolumnama sledećeg dana, a fotografije i pozivnice sa prošlih rođendanskih zabava na kraju su se našle na društvenim mrežama da ih svet vidi.

Evo nekoliko najluđih načina na koje je veliki čovek godinama obeležavao svoje rođendane.

1988: Gigantski svemirski brod

Žurka sa svemirskom tematikom možda bi zvučala idealno za šestogodišnjaka, ali očigledno je to bila i savršena postavka za Trampov 42. rođendan. Vašington Post izvestio je da se na događaju, održanom u Trampovom kazinu Atlantil Siti, nalazio džinovski svemirski brod od 15 stopa, koji je lebdeo iznad Trampa i njegove supruge, tokom emisije dima i lasera, kao i izvedba MJ's Bad -a na temu Trampa . U večeri su se pojavila i slavna lica poput Billi Cristal i Lize Minnelli, kao i posebna rođendanska čestitka nikoga drugog od predsednika Reagana. Ko bi mogao pomisliti da će samo 30 godina kasnije Tramp proslaviti 72. rođendan iz Ovalne kancelarije?

1990: Gatecrasher

Svi znamo da Tramp voli reflektore medija, ali za svoju proslavu 44. rođendana dobio je više nego što je predvideo, kada je novinar iz Village Voicea uhapšen i izvučen u lisicama nakon pokušaja da se ušunja u događaj. Prema drugom novinaru koji je uspeo da se snađe, stranka je sadržala poruke Eltona Džona i Doli Parton - obojica su postali kritičari predsednika - i replika Trampove aviokompanije „Trump Shuttle“, koja je propala dve godine kasnije.

1993: 'Renesansni čovek'

Nekoliko godina unazad, poziv sa Trampove 47. proslave rođendana našao se na Redditu, koji unazad izgleda veoma poput znaka upozorenja, koji je biznismen imao ambicije, a ne samo da bude šef kompanije koja je u protekla 3 podnela zahtev za četiri odvojena bankrota. godine. Pozivnica koja obećava „rođendansku proslavu vekova u kojoj glumi„ renesansni čovek “Donald Dž. Tramp“ prikazuje poslovnog viteza kako sedi na tronu, u kompletu sa mačem i krznenim ogrtačima, dok mu supruga Marla kleči pred nogama. Na žalost, nije sačuvana nijedna fotografija od stvarnog događaja, ali možemo samo da pretpostavimo da je to bila vrlo ukusna i nimalo lepljiva stvar.

Od Tarzana do džinovskog svemirskog broda: 7 čudnih načina na koje je Tramp proslavio rođendan

Tanjug/Ap

 

1994: Tarzan Tramp

Godinu dana kasnije, Tramp se založio za još leviju temu, šaljući pozive za „rođendansku avanturu najluđe vrste“. Tarzane tematikom invite pokazao Trump - mišiće i sve - obučeni u ništa više od životinjske kože, sa suprugom Marla (opet) na kolenah ispod njega u kupaćem kostimu leoparda štampe. Pozivi su poslati s sloganom „Trump - Lord of the Financial Jungle“.

 

 

2005: Don i Pam

Do 2005. godine Trump je godinu dana bio domaćin The Apprentice-u , a njegova organizacija Kasino and Resorts upravo je podnela zahtev za bankrot. Nema previše detalja o njegovoj 59. rođendanskoj zabavi, ali je 2018. Pamela Anderson rekla The Hollivood Reporteru da joj je plaćeno 500 dolara da prisustvuje, zajedno sa brojnim drugim Plaiboi modelima. „Bio je sa ženom - ne znam sa kojom - ali nije bio ništa posebno“, rekla je. 14 godina kasnije, a zvezda Baivatch otvorila je Tvitter kako bi podelila fotografije sa događaja dok je vodila kampanju da Trump pomiluje osnivača Vikileaks-a Julian Assange-a.

2018: Rođendanski izlet

Trampove rođendanske zabave bile su malo blaže tokom njegovog mandata predsednika - čak su i njegova deca prestala da mu kupuju poklone . Ali, njegova proslava 72. rođendana odvijala se u posebno čudnim okolnostima, dok je Tramp u Singapuru bio na samitu za stvaranje istorije sa severnokorejskim liderom Kim Jong-unom. Nije jasno da li je vrhovni lider poslao sopstvene želje za rođendan, ali je ministar spoljnih poslova Singapura poklonio Trampu fensi tortu .

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading