Kada su čuli njenu potresnu priču u celom studiju je nastao muk, a pesmom je sve oduvala: "Imam dva posto šanse da preživim, ali to je bolje nego nula"
Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

 

"Ne možete čekati da život prestane da bude težak da biste bili srećni", rečenica je koja na najbolji način predstavlja koliko je životna volja jaka u onim trenucima kada se nad nas naviju crni i zlosutni oblaci.

Džejn Marcevski (30), odnosno, "Nightbirde" kako glasi umetničko ime ove kantautorke iz Oregona, postala je globalna heroina, kada je pre dva dana tokom takmičenja u muzičkom šou "Amerika ima talenat", ispričala svoju životnu priču. Članovi žirija, čak i često osporavani Sajmon Kovel, netremice su je gledali dok je iznosila detalje iz svoje intime, a tiču se njene borbe sa opakim protivnikom, rakom, koji je zahvatio kičmu, pluća i jetru.

 

Ono što je posebno potreslo, ali i oduševilo, kako članove žirija, tako i publiku, bio je njen stav o teškoj bolesti sa kojom se bori već duže vreme. Naime, prema predikcijama doktora, ona ima samo 2 posto šansi da preživi. Međutim, kroz suze je objasnila kako je tih dva posto bolje nego nula.

O bolesti sa kojom se bori, napisala je i pesmu sa kojom se i takmičila u ovom šou programu. Kako zbog savršene boje glasa, interpretacije, ali i radnje pesme, žiri je bio ui transu, te je upravo Sajmon Kovel pritisnuo zlatno dugme čime je ona preskočila deo takmičenja i prošla je u dalji tok takmičenja.

Kroz reči pesme "It's Okay" (Sve je ok) Džejn je predstavila kroz šta je sve prošla tokom dve godine borbe. Kada se pesma završila posle dva minuta, u studiju je nastupio muk, nakon čega su usledile reakcije članova žirija koji su bili omađijani.

 

A Džejn... Džejn je samo kratko rekla jednu rečenicu kojom je zaokružila kako svoje takmičenje, tako i svoju borbu protiv raka.

" Ne možete čekati da život prestane da bude težak da biste bili srećni." , rekla je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading