Tvorci popularnog negativca su iznenađeni: Prema legendama, Loki je biseksualac ​​i pretvara se u ženu!
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Službeni trejler za predstojeću TV seriju Loki potvrđuje da se popularni negativni junak Loki smatra polnom izmenom u Marvel Cinematic Universe, odnosno rodno promenljivim likom.

Novi trejler za predstojeću seriju Loki, koji ćete uskoro videti na usluzi strimovanja Disnei +, zvanično je potvrdio da je lik koji glumi Tom Hiddleston.

Iako se Loki tradicionalno smatra muškarcem, u originalnim nordijskim legendama opisan je kao polno promenljiv i biseksualan . Mitovi pričaju mnoge priče u kojima se Loki transformisao u ženu, ponekad ostajući godinama žena. Ovako navodi portal Screen Rant .

Kompanija Marvel Comics sačuvala je ovaj element nordijske mitologije u velikom broju crtanih filmova u kojima se Loki pretvorio u ženu. Ova misteriozna Lejdi Loki nekoliko puta je prikazana na predstojećim fotografijama za predstojeću Disnei + TV seriju.

Prema nagađanjima, ovu žensku verziju popularnog negativca trebalo bi da igra Sofija Di Martino. Tokom snimanja nosila je kostim sličan lejdi Loki. Stoga je prirodno da je ovo dovelo do daljih nagađanja da li će Marvel Studio prikazati Lokija kao svog prvog lika koji menja pol .

Predsednik Marvel Studios-a Kevin Feige obećao je da će budućnost MCU-a biti sve raznovrsnija i stoga se očekuje da će studio koristiti Lokija kao polno promenljiv lik .

Foto: Shutterstock

 

Ne samo da se uklapa u originalnu nordijsku mitologiju, već je i komično tačan. To znači da će lik Lokija u budućnosti možda oličavati razne inkarnacije boga varalice od Lejdi Loki do Kid Loki.

Interesantno pitanje je, naravno, da li će se ove različite varijante Lokija pojaviti u avanturi Multiversal?

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

Komentari (0)

Loading