JEZIVA SVEKRVA:  "Ako mi se ne svidiš, oteraću te" - Majka napravila spisak za buduću snajku, ljudi su se zgrozili i napali je!
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Tako je jedna korisnica TikToka Ema, podelila niz pravila koje je majka njenog dečka smislila za svakoga ko se zabavlja sa njenim sinom. Njene pratioce ovaj spisak je zgrozio, piše “Miror”.

Mamin spisak uključuje i otvorene pretnje kojima bi mogla da natera Emu da prekine vezu sa njenim sinom, samo ako prekrši jedno od pravila.

“On nije tvoj bankomat”, “Ako se u mojoj kući pojaviš obučena kao striptizeta, nateraću te da odeš”, “On je mamin sin, ako nemaš prsten na prstu, tvoje mišljenje je nebitno”, “Ako mi se ne svidiš, oteraću te”, glasila su neka od majčinih pravila u kojima je naglasila i da “zna kako da izbegne zatvor” i ukoliko Ema smatra da je ovo dovoljno loše, može da se dogodi nešto još gore – da joj ova majka postane svekrva.

Otkako je podelila snimak na TikToku, Ema je preplavljena komentarima drugih korisnika koji su ovu majku nazvali “jezivom” zbog odnosa prema ljubavnom životu njenog sina.

“Devojko, ona će sigurno doći u belom na vaše venčanje”, “Žao mi je što to moraš da trpiš”, glasili su neki od komentara, dok su drugi korisnici ohrabrivali Emu da napusti svog partnera.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading