Dobio otkaz pa mu pukao film: Policajci ostali bez reči kad im je otkrio pravi motiv ubistva
EPA

EPA

 

Feliks Kabrera (86) iz Palm Biča na Floridi ubio je hicima iz pištolja svog dojučerašnjeg šefa šećerane kada mu je posle 31 godine na poslu uručio otkaz.

Kabrera je dosta dugo bio viđen za otkaz, najpre zbog godina, a onda i zbog naprasitog karaktera, ali svi su se ustezali da ga trajno pošalju kući.

Ono što niko nije znao je da je Kabrerina mnogobrojna porodica godinama unazad živela od njegove plate.

Kada je u petak ujutro na poziv šefa ušao u njegovu kancelariju, Kabrera je u džepu imao pištolj. Znao je da će da ga šef otpusti i zbog toga je rešio da ga liši života.

Policajci su došli na lice mesta zatekavši vremešnog ubicu kako mirno sedi na stolici i čeka na hapšenje.

– Zamolio sam ga da mi dopusti da zadržim posao bar još godinu dana. Epidemija je, jedini sam ja u kući donosio novac za suprugu, dve ćerke i dva unuka. Obe ćerke su izgubile posao prošle godine. Bilo je ovo najtežih 12 meseci za nas. I ovo da mi đubre priredi. Mislio sam da će se bar sažaliti i reći da mogu još malo da radim – rekao je Kabrera policajcima.

Organima reda nije bilo svejedno što hapse deku, iako se radilo o ubici.

– S jedne strane srce nam se cepalo od njegove priče, videli smo suze u njegovim očima. Takođe smo od nekih radnika čuli da ga šef baš nije voleo. S druge strane, imao je pištolj kod sebe kada je došao na razgovor, što pokazuje da je planirao brutalnu osvetu u slučaju otkaza – rekli su policajci iz Palm Biča koji su obavili uviđaj.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading