MOŽETE I DA KOMUNICIRATE SA NJIMA Kako pozvati anđele u svoj dom?
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Ono o čemu mi generalno mislimo o anđelima ima puno rasprava oko toga. Od anđela judeo-hrišćanske vere do anđela opaženih u Nju Ejdž mislima, oni postoje već duže vreme, bez obzira da li ih ljudi zamišljaju sa krilima i oreolima ili kao jednostavne eterične duhove.

Najjednostavnija definicija anđela je natprirodno biće ili duh, dobronamerni ili na bilo koji drugi način, a mnogi veruju da su spremni da rade sa nama, vode nas i čak budu deo naših domova. Kaže se da su uvek prisutni i da uvek stupaju u interakciju sa našim životima , čak i ako ih ne možemo videti.

Bez obzira da li ste spremni da promenite svoj životni stil, filozofiju ili religiju, nije šteta ako u svoj dom pozovete malo pozitivne energije pune ljubavi. Možete isprobati ove korake za pozivanje anđela u svoj dom. Ovo je proces učenja, pa budite strpljivi i nemojte se obeshrabriti ako ne naiđete na trenutne rezultate.

Prihvatite i verujte

Ne možete upoznati svoje anđele ako vam srce nije otvoreno za njih. Razmišljajte o anđeoskim bićima tokom celog dana i pogledajte gde vam je srce u odnosu na njih ili neka anđeoska iskustva koja ste možda imali, a da toga niste svesni. Ne morate imati nikakve sumnje ili skepticizam, ali uverite se da cinizam neće pomutiti vaše iskustvo.

Zamisli scenu

Odlučite se za sobu u svojoj kući koju ćete koristiti za ovaj postupak i pripremite ga. Možda biste želeli da zapalite mirisni tamjan, sveće i pustite opuštajuću muziku. Postavite udobno mesto za sedenje (ali ne previše udobno - nemojte zaspati!). Želite da vam bude što udobnije i opuštenije kako vam ne bi odvlačili pažnju sa procesa, ali pobrinite se i za to da možete da usredsredite svoj um.

Pripremite svoje srce

Vreme je za malo mira i tišine. Pristupićete svojim čakrama, pa se pripremite. Čakra na koju ćete se usredsrediti je vaš srčani centar ili četvrta čakra. Ovde možete pristupiti svom dubokom miru i obilju unutrašnje svetlosti. Obavezno ga vizualizujte .

Sada, fokusirajte svoj um na svetlost u vašem srcu. Vizualizujte sebe kako ste obavijeni njegovim toplim zracima, i osetite to u svom fizičkom telu kao toplinu i osećaj ljubavi i mira. Trebali biste iskusiti osećaj radosti, a sve vaše brige, strahovi i sumnje bi trebalo da se istope. Nakon što ovo osetite, uhvatite se za osećaj bezuslovne ljubavi i držite se toga.

Komunicirajte sa njima

To može uključivati traženje njihovih blagoslova, bezuslovne ljubavi i njihovih smernica. Možete razgovarati s njima tiho ili glasno, ali pripazite da govorite usmeno i dajte im do znanja da verujete u njih. Druge stvari koje im možete reći su zahvalnost na njihovoj uvek prisutnoj ljubavi i usluzi. Obavestite ih koliko su vam važni, čak i ako o njima ne razmišljate stalno u svom životu. Anđeli su bića ljubavi i mira , zato se pobrinite da im uzvratite ljubaznošću tako što ćete im poslati neku svoju pozitivnu, ohrabrujuću ljubav.

Trik u pronalaženju anđela je smirivanje vaših misli. Pokušajte da svoj um usredsredite samo na jednu stvar i tražite frekvenciju na kojoj oni postoje, a to je ljubav, mir i udobnost.

Takođe možete reći anđelima sa čime se borite ili šta vam je izazov u životu. Njihova ograničenja nisu poput naših, pa će razumeti sve što morate da delite. Kada završite, obavezno izrazite zahvalnost i zahvalnost na tihom i mirnom vremenu.

Kako postajete sve iskusniji sa anđelima, važno je napomenuti da postoje različite uloge koje oni imaju , poput anđela radosti, ljubavi, vere, nade, utehe, isceljenja. Bez obzira na to koji priželjkujete za svoj dom, najvažnije je imati veru i biti otvoren i znati da će oni doći i podeliti svoje čiste vibracije sa čovečanstvom.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading