ŠOKANTNO Žena koja je "umrla" od Kovida vraća se kući dve nedelje nakon kremiranja!
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Porodica Muktiala Girijamma ostala je zaprepašćena kada je četrnaest dana nakon smrti ona došetala kući iz bolnice koja im je predhodno dala čvrsto umotano telo druge nepoznate žene.

Ožalošćena porodica žene koja je proglašena mrtvom nakon što je podlegla Covid-19 bila je zaprepašćena kad je stigla kući dve nedelje nakon "sahrane".

Porodici Muktiala Girijamma rečeno je 15. maja da je umrla od koronavirusa , ali strogi postupci socijalnog udaljavanja značili su da telo mogu da vide samo iz daljine i ono je ostalo čvrsto umotano u plastiku sve do trenutka kremacije.

Nećak 60-godišnjakinje Nagu rekao je novinarima da su im, kada su pokušali da je posete u Vladinoj opštoj bolnici Vijaiavada, rečeno da je 60-godišnjakinja umrla.

Rekao je: „Dežurni lekar tog dana nije obavestio mog ujaka da je premeštena na drugo odeljenje i rekao mu je da je podlegla Covidu.

"Verujući u to, otišli ​​smo u mrtvačnicu kako bismo pronašli njeno telo tamo gde smo dobili telo druge žene. Budući da telo nismo mogli da indentifikujemo pre nego što smo ga uzeli zamotanu kao paketić, odneli smo telo kući i obavili poslednje obrede."

Ožalošćena porodica je dobila telo za kremiranje. Ali sada, kaže Nagu, „ne znamo koga smo kremirali“.

Muktiala se vratila u selo u sredu, 2. juna, neposredno pre nego što su članovi porodice trebali da izvedu ceremoniju Šraddha - konačno ispraćaj za preminulog rođaka.

Iako joj je bolnica ponudila 3.000 rupija (oko 29 funti) za prevoz do kuće, ona je odlučila da prošeta veći deo puta - a njene prve reči zaprepašćenoj rodbini bile su žalba da niko nije došao po nju.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading