Baka (81) otvoreno o braku sa 46 godina mlađim muškarcem: "Nosi me niz stepenice, spava na bolničkom podu, ali kada je se*s u pitanju tada trošimo ceo lubrikant"
Facebook

Facebook

 

Nakon mnogobrojnih razgovora na Fejsbuku baka je odlučila odleteti u Egipat kako bi se upoznala s Muhamedom. Njihova veza postala je poznata široj javnosti prošle godine kada se Iris pojavila u britanskom talk šou Dis Morning gde je pričala o dobnoj razlici te je osim toga, iznela i šokantne detalje iz svog seksualnog života.

Voditelji Holi i Filip pocrveneli su nakon što im je priznala da su prvu noć kada su ona i Muhamed vodili ljubav iskoristili celu bočicu lubrikanta. Iako su to sve iskoristili Iris je i dalje imala bolove u predelu zadnjice.

Osim što je u šou otkrila mnoge detalje, na svom Fejsbuku je otkrila kako joj njen mlađani dečko 'seće nokte na nogama, kako je spavao na bolničkom podu kada se oporavljala u bolnici i da ju je nosio kada nije mogla ići po stepenicama'. 

Par se venčao 2020. godine, a i jednom i drugom, to je bilo treće venčanje do sada. Nisu imali tradicionalno svadbu već su dobili službenu potpisanu potvrdu na arapskom da su venčani.

- Morali smo potpisati nekoliko dokumenata. Nakon toga, dokument nam je uručen, jedan za Muhameda i jedan za mene, a sve na arapskom, ne znam šta uopštee piše - kaže Iris.

Nakon toga svoje venčanje proslavili su u KFC-u jer ga obožavaju.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading