"Nokautirala je i izbila dva zuba": Putnica posle manje rasprave nasrnula na stjuardesu, krvi je bilo svuda!
AP Poto

AP Poto

 

Putnica kompanije Soutvest Airlines uhapšena je na međunarodnom aerodromu u San Dijegu. Do hapšenja je došlo nakon incidenta u kome je povrede zadobila jedna od stjuardesa.

Na internetu su se pojavile fotografije stjuardese avio-kompanije Soutvest Airlines koju je nezadovoljna putnica napala.

U nedelju je 28-godišnja Vivianna Kuinonez ispraćena s jugozapadnog leta na međunarodnom aerodromu u San Dijegu i uhapšena zbog nanošenja teške telesne povrede u incidentu, saopštila je policija San Diego Harbor.

Nešto pre 9 sati, odeljenje policije San Diego Harbor primilo je izveštaje o „ometanju na letu 700 kompanije Soutvest Airlines“, koji je sleteo na međunarodni aerodrom u San Dijegu iz Sakramenta.

Soutvest je za Foks Njuz rekao da je avio-kompanija obaveštena da je putnik „više puta ignorisao standardna uputstva za let i postao verbalno i fizički nasilan po sletanju“.

Teret besa preuzela je na sebe jedna od stjuardesa koja je pretrpela „povrede lica i gubitak dva zuba“, rekla je predsednica TWU Local 556 Lyn Montgomery u pismu avio-kompaniji, koje je dobilo Foks Njuz.

Ubrzo nakon toga, na mreži Tvitter su počele da kruže slike na kojima se videla krv na licu stjuardese.

„Počele su da se prepiru, a putnica je ustala i udarila stjuardesu u lice i nokautirala je“, rekla je za Foks putnica Taro Arai, koja je bila na istom letu i bila svedok ovog incidenta.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading