Putnik u avionu "pipao žene i prskao belu supstancu" tokom leta, usledilo je prinudno sletanje
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Čovek na avionu JetBlue-a iz Njujorka za San Francisko navodno je neprimereno dodirnuo ženu, prskao je belu supstancu i mahnuo nožem, prisiljavajući avion da neplanirano sleti.

42-godišnji neposlušan putnika iz Njujorka , uhapšen je nakon sletanja u Mineapolisu u nedelju, nakon što je navodno vikao rasističke uvrede i odbijao da nosi masku, između ostalih krivičnih dela.

Još jedan putnik na letu, Matt , snimio je video snimke zaposlenog u JetBlue-u koji najavljuje ponašanje muškarca kao razlog preusmeravanja aviona.

"Dosađivao je drugom putniku i neprimereno je dodirivao, moguće nehotično, možda namerno, nije poznato. Više puta na prolasku do kupatila. Stjuardese su premestile tu putnicu tako da bi se osećala ugodnije", rekla je radnica JetBlue-a. 

Nakon što je nekoliko puta ustajao da ide u toalen, stjuardese su ga upozoravale da stavi masku, što je izričito odbijao, nakon čega je počeo da viče na ostale putnike i gestikulirao kako će im preseći prlo nožem.

Drugi putnici su detaljnije opisali ostale postupke tog čoveka .

Jedan svedok rekao je da je čovekov nož napravljen od plastike i da je nosio torbu u kojoj se možda nalazio kokain ili meta, kao i belo.

Delanei Vašington, koji je sedeo u blizini toaleta, rekao je „stalno je šetao napred-nazad do kupatila, nije imao obuću i smrdeo je grozno“.

Putnik Bob McKanzie rekao je da je, kada je čovek došao na svoje mesto, počeo da viče da želi beli Porše. "Ne znam s kim je razgovarao, ali to je rekao", rekao je McKanzie.

Svedoci na međunarodnom aerodromu Mineapolis-Saint Paul rekli su TV ekipi da su policajci i agenti FBI-a uhapsili čoveka. Putnici na letu od međunarodnog aerodroma John F Kennedi do međunarodnog aerodroma San Francisco stigli su sa nekoliko sati zakašnjenja, ali su pohvalili letačku posadu zbog sprečavanja daljeg eskaliranja situacije.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading