Barak Obama priznaje da postoje neke stvari o vanzemaljcima koje on ne sme da oda! To povlači mnoga pitanja
Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

 

Svi bismo voleli da mislimo da predsednik Sjedinjenih Država zna šta se zaista događa u Oblasti 51, a prema Baraku Obami postoje neke stvari o vanzemaljcima koje on jednostavno „ne može da vam kaže“.

Bivši predsednik otkrio je tokom emitovanja programa Late Šou sa Džejmsom Kordenom, 17. maja.

Iako se nije mnogo pričao, Obama je otkrio da je, kada je stupio na funkciju 2009. godine, pitao je postoji li tajna laboratorija za koju je on trebao znati koja krije vanzemaljske informacije.

Razgovarajući sa Kordenom, zadirkivao je: 'Što se tiče vanzemaljaca, postoje neke stvari koje vam jednostavno ne mogu reći u eteru.'

Iako nam Obama nije mogao reći previše informacija, poslao je malo sočnih informacija.

On je nastavio:

Kada sam ušao u kancelariju, pitao sam da li postoji laboratorija negde u kojoj držimo vanzemaljske primerke i svemirski brod? Oni su malo istražili i odgovor je ne, ali šta je tačno se krije, ima li, snimaka i zapisa objekata na nebu za koje ne znamo tačno koji su.

Ne možemo objasniti kako su se kretali, njihovu putanju. Nisu imali objašnjiv obrazac.

Obama je dalje objasnio da postoje ljudi koji ozbiljno istražuju ta viđenja, ali na žalost, on [nama] danas nije imao šta da prijavi '.

Zatim je skrenuo ozbiljna pitanja i nastavio da se šali da je voditelj emisije, koji je prvi pokrenuo temu vanzemaljaca sa bivšim funkcionerom, možda i sam bio „tajni vanzemaljac“.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading