Majka posle odlaske svoje dece, skroz izgubila pamet: Sada neguje svoje jezive lutke samo zbog jedne stvari!
Foto: Pixbay

Foto: Pixbay

 

Razvedena mama potrošila je hiljade dolara na jezive lutke kako bi joj pomogle da skrene misli nakon što su joj deca otišla sa ocem da žive.

Opremivši čitavu sobu da ih 'neguje', rekla je da je lutke teše i dodala: "Znam da me nikada neće napustiti."

Lutke za medicinske svrhe np učenja porođaja, napravljene su od silikona i stvorene su da oponašaju stvarne ljudske bebe.

Nakon složenog razvoda od supruga Steve-a u januaru 2010. godine, na kraju je u februaru 2013. godine donela odluku da se preseli.

Otišla je sa svoje dvoje najstarije dece u drugi deo zemlje da bi živela sa novim mužem Džefom i njihovom zajedničkom ćerkom. Njena deca su se protivila selidbi i tako je Liz donela srceparajuću odluku da im dozvoli da se vrate nazad u očevu kuću u Kanzasu, SAD, u junu 2016. godine.

Ali nakon ovoga osetila je gubitak i strepnju zbog toga jer je znala koliko toga će propustiti u dečijem životu.

Majka posle odlaske svoje dece, skroz izgubila pamet: Sada neguje svoje jezive lutke samo zbog jedne stvari!

Foto: Pixbay

 

Tako je ušla u lutkarski svet a njena kolekcija je započela, kupivši svoju prvu lutku u decembru 2016. godine - samo pet meseci nakon što su se njena deca preselila kod njenog bivšeg supruga.

Sada je ponosna mama na devet beba za medicinsku vežbu, koje imaju sva svoja imena: Džanper Anne, Villa Džejn, Nikon Grai, Benedict Artur, Džak Etan, Krevan Ridge, Paislei Rie, Isla Blu i Oaklin Elise.

Liz je posvetila čitavu sobu u svojoj kući za svoje lutke koje uključuju krevetić, ormar, sto za presvlačenje i police za odlaganje pelena, dečijih stvari itd.

"Donošenje odluke da [deca] Dilan i Ašer žive sa svojim ocem bila je jedna od najtežih odluka koje sam ikada donela", rekla je Liz.

"Bilo je to kao da dam svoju decu na usvajanje. U glavi su mi se vrtele misli: "Da li će se uopšte setiti da su pola detinjstva proveli živeći u mom domu?" .

"Svaki dan se čini kao smrt. Svaki dan razmišljam o trenucima koje sam propustila. Progoni me.

"Ponekad me te misle drže budnim do kasno u noći sa napadima panike".

Liz je priznala da bliski prijatelji i porodica smatraju da su njene lutke uznemirujuće, dok su drugi šokirani kako njihova tela prirodno deluju kada dodirnu lutke.

"Većina mojih bliskih prijatelja i porodice znaju za moju kolekciju beba. Većina njih misli da je to čudan hobi, a nekima su čak i jezivi", rekla je.

"Međutim, svako ko provede veliku količinu vremena sa mnom, jasno može videti koliko me to raduje i prihvatio bi da je to deo mog života."

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading