"OVO ME JE ZAPREPASTILO IZ VIŠE RAZLOGA": Potrošio preko 15.000 dolara na verenički prsten, a onda je usledio šamar!
Foto: TANJUG/AP Valentin Flauraud

Foto: TANJUG/AP Valentin Flauraud

 

 

30-godišnji muškarac koji je potrošio $20,000 na verenički prsten otkrio je da njegova verenica nije zadovoljna i da misli da je malo potrošio.

Neimenovani muškarac postavio je na društvenoj mreži Reddit o svom problemu.

On je objasnio da njegova 27-godišnja verenica u početku bila srećna i zadovoljna sa prstenom, dok ga jednog dana nije pitala koliko ga je platio.

"Rekao sam joj da sam na to potrošio oko 20.000 dolara koje sam sakupljao poslednjih 10 godina da bi mogao da priuštim", rekao je.

"Prvo joj je bilo žao što sam potrošio toliko, ali kasnije je postala sumnjičava kako sam uspeo da uzmem tako veliki prsten (3,6 karata) po toj ceni i tražila je da vidi dijamantski sertifikat koji sam dobio sa prstenom".

"Pokazao sam joj (mislio sam da se brine da sam prevaren i da sam kupio lažni prsten) i kada je videla da je izrađen u laboratoriji, uznemirila se što joj nisam kupio "pravi" dijamant.

"Ova reakcija me je zaprepastila iz nekoliko razloga"

"Prvo, uvek sam bio otvoren u svom neukusu prema industriji prirodnih dijamanata, i drugo zato što sam angažovao pomoć njenih prijatelja i majke i svi su se složili da je ne bi bilo briga ako je dijamant izrađen u laboratoriji".

Čovek je rekao da je svojoj verenici pokušavao da "više puta" objasni svoj razlog zašto se odlučio za dijamant iz laboratorije.

Rekao je: " To je bolje za životnu sredinu, znam tačno poreklo kamena, i na kraju je to bolja opcija za taj novac i želeo sam da joj kupim najlepši prsten moguć ". 

Foto: TANJUG/ AP Martial Trezzini

 

Takođe je rekao da ona ne bi imala "pojma" , da li je taj njen dijamant napravljen u laboratoriji jer "ne mogu se razlikovati od prirodnih ".

Čovek je rekao da ga je njegova verenica zamolila da zameni prsten za prirodni kamen "ekvivalentne vrednosti" .

"Pa sam joj rekao ne i rekao da ako želi da vrati prsten i okonča našu vezu, to je u redu, ali ne bih ga menjao".

"Nazvala me je pogrdim imenom i otišla da prenoći kod svojih roditelja. Od tada sam od njenih prijatelja dobio više tekstova u kojima mi je rečeno da samo pristanem i zamenim prsten, ali jednostavno osećam da je ovo nešto na čemu vredi ostati dosledan".

Mnogi drugi korisnici Reddita priklonili su se momku.

Jedan je komentarisao:  "Ne mogu da razumem zašto bi želeo da budeš sa nekim ko je spreman da zapravo prekine vezu zbog jednog dijamanta koji joj je dat iz ljubavi i nade u zajedničku budućnost". 

Drugi je rekao: "Potrošili ste 20.000 dolara na prsten, a ona nije zadovoljna?"

 

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading