ŠOKIRALA JAVNOST SVOJIM ISPADIMA: Pijanu policajku uhapsio kolega nakon što je vređala i vikala na ljude oko sebe!
Shutterstock/zef art

Shutterstock/zef art

 

Kolege Moli Par privele su je nakon što je upotrebila uvredljive reči i vikala da beskućniku ne daju novac.

Takođe je prekinula vezu sa svojim dečkom tokom kobnog noćnog provoda u septembru 2019. 27-godišnja Par dala je ostavku ubrzo nakon incidenta i juče joj je službeno rečeno da je policija Gvent otpušta zbog grubog kršenja zakona.

Otišla je na piće sa kolegama i dečkom kada se njeno ponašanje pogoršalo i počela je da koristi "ružan i uvredljiv jezik". Sigurnosni snimci pokazuju kako stoji kod bara oko 21:00 sa kolegamai. Gde im je prišao beskućnik sa psom zamolio ih je za sitniš, a Moli je govorila kako ima meksički akcenat, a zatim mi je rekla da nije iz Valesa i da bi se trebao "vratiti tamo odakle je došao".

Odgovorio je rekavši da ona ima akcenat, i onda je otišao za susedni sto kada je ona povikala "ne daj mu novac, neka se pati". Kolegenica Peri je rekla da se osećala nelagodno i rekla Moli kako bi ona prekinula da vređa beskućnika. Međutim, njeno ponašanje se pogoršavalo i u 22:00 Samuel Smit ( kolega koji je sedeo sa njom) je uhapsio zbog kršenja mira jer su ona i njen dečko počeli da prete jedni drugima nasiljem.

Zamenica šefa policijske službe Amanda Blakeman rekla je: "Ponašanje Molli Par, bivšeg policajca Gvent-a, je u suprotnosti sa visokim standardima koje očekujemo od svih naših zaposlenih - bilo na službi ili van nje.

Da nije podnela ostavku, bila bi otpuštena. "Nema mesta za ovakvu vrstu ponašanja, posebno za agresivan i uvredljiv način izražavanja koji je koristio bivši policajac. Nakon otkaza, Policijski koledž ju je stavio na zabranjenu listu.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading