ŠOKIRALA JAVNOST SVOJIM ISPADIMA: Pijanu policajku uhapsio kolega nakon što je vređala i vikala na ljude oko sebe!
Shutterstock/zef art

Shutterstock/zef art

 

Kolege Moli Par privele su je nakon što je upotrebila uvredljive reči i vikala da beskućniku ne daju novac.

Takođe je prekinula vezu sa svojim dečkom tokom kobnog noćnog provoda u septembru 2019. 27-godišnja Par dala je ostavku ubrzo nakon incidenta i juče joj je službeno rečeno da je policija Gvent otpušta zbog grubog kršenja zakona.

Otišla je na piće sa kolegama i dečkom kada se njeno ponašanje pogoršalo i počela je da koristi "ružan i uvredljiv jezik". Sigurnosni snimci pokazuju kako stoji kod bara oko 21:00 sa kolegamai. Gde im je prišao beskućnik sa psom zamolio ih je za sitniš, a Moli je govorila kako ima meksički akcenat, a zatim mi je rekla da nije iz Valesa i da bi se trebao "vratiti tamo odakle je došao".

Odgovorio je rekavši da ona ima akcenat, i onda je otišao za susedni sto kada je ona povikala "ne daj mu novac, neka se pati". Kolegenica Peri je rekla da se osećala nelagodno i rekla Moli kako bi ona prekinula da vređa beskućnika. Međutim, njeno ponašanje se pogoršavalo i u 22:00 Samuel Smit ( kolega koji je sedeo sa njom) je uhapsio zbog kršenja mira jer su ona i njen dečko počeli da prete jedni drugima nasiljem.

Zamenica šefa policijske službe Amanda Blakeman rekla je: "Ponašanje Molli Par, bivšeg policajca Gvent-a, je u suprotnosti sa visokim standardima koje očekujemo od svih naših zaposlenih - bilo na službi ili van nje.

Da nije podnela ostavku, bila bi otpuštena. "Nema mesta za ovakvu vrstu ponašanja, posebno za agresivan i uvredljiv način izražavanja koji je koristio bivši policajac. Nakon otkaza, Policijski koledž ju je stavio na zabranjenu listu.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading