NOVA DRUŠTVENA MREŽA NA POMOLU: Donald Trump se uskoro vraća na društvene mreže, ali priprema i veliko iznenađenja!
Foto: EPA/Foto: EPA/Chris Kleponis

Nakon januarskog napada na zgradu američkog Kapitola, nekoliko društvenih mreža blokiralo je bivšeg predsednika Donalda Trampa zbog straha od podsticanja na dalje nasilje. Tviter je prvi preduzeo ovaj korak, praćen drugih popularnih platformi kao što su Fejsbuk, Jutjub, Snapčet i Instagram. Međutim, bivši predsednik se ne menja ni bez društvenih mreža i planira da se vrati.

Vest je za televiziju Foks Njuz otkrio Trampov savetnik Džejson Miler . „Mislim da ćemo videti predsednika Trampa kako se vraća na društvene mreže u naredna dva ili tri meseca “, rekao je.

Dodao je da će Trampova nova platforma biti „najtraženija među društvenim mrežama“ i „potpuno će promeniti igru“. Tramp je bio strastveni korisnik društvenih mreža, posebno Tvitera, koji je pratilo gotovo 90 miliona sledbenika. Koristio ga je za kampanje i direktan govor biračima. Dakle, jasno je da mu nedostaje ova aktivnost na mreži i da se zbog toga priprema za povratak.

Iako njegov savetnik nije otkrio mnogo detalja, dodao je da će „svi sačekati i gledati tačno šta predsednik Tramp radi“.

„ Ova nova platforma biće sjajna“, rekao je savetnik, dodajući da će Tramp na nju privući „desetine miliona ljudi“.

Miler je otkrio da je Tramp već sreo razne kompanije u svom sedištu u Mar-a-Lagu na Floridi kako bi stvorio novu platformu koja će mu pomoći da je razvije .

Morali su da zatvore delove luksuznog sedišta Mar-a-Lago u Palm Beaču na Floridi, u martu, nakon što su neki od njegovih zaposlenih imali pozitivan test na koronavirus. Karantin se odnosi na klub na plaži i trpezariju. Tramp se u januaru preselio iz Bele kuće u svoj luksuzni dom. Istog meseca, lokalne vlasti su upozorile njegovo rukovodstvo na kršenje mera karantina tokom dočeka Nove godine. Oni su odgovorili na video zapis koji je objavio Trampov sin Donald Tramp mlađi, a na kojem se vidi kako veliki broj gostiju bez maski pleše tokom nastupa repera Vanilla Ice.

Prema Vašington Post-u, nekoliko desetina zaposlenih radi u Mar-a-Lagu tokom zimske sezone. U njenim prostorijama gosti moraju nositi maske na osnovu važećih propisa, sa izuzetkom konzumacije hrane i pića. Drugog vikenda u martu tamo su se održala dva velika događaja. Tramp je takođe učestvovao u jednom, ali kao i većina gostiju, nije imao masku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading