SEPTEMBARSKO SUNCE GREJE I DUŠU I TELO Ovakve popuste ne smete da propustite
Foto: Slovenska plaža

More koje budi, more koje dišemo, more kojim se odmaramo. Septembar mesec samo što nije, Budva je Vaša omiljena destinacija, a Hotelska grupa Budvanska rivijera, najveća hotelska grupa u Crnoj Gori je za Vas pripremila posebne ponude. Naše Turističko naselje “Slovenska plaža” vas čeka da zajedno stvaramo uspomene. Septembarsko sunce greje i dušu i telo.

Turističko naselje Slovenska plaža

U srcu Budve nalazi se hotelski kompleks Slovenska plaža, koji svojom ljepotom i originalnim konceptom već dugi niz godina privlači turiste iz cijelog svijeta.

SEPTEMBARSKO SUNCE GREJE I DUŠU I TELO Ovakve popuste ne smete da propustite

Foto: Slovenska plaža

 

Okupana zelenilom i plavetnilom, TN Slovenska plaža je oaza za mir i odmor.  Izgrađena u stilu malog grada šarmantne arhitekture, plavih mediteranskih škura, širokih bulevara, sa deset vila koje nose nazive mediteranskog bilja, pruža sve uslove za spokoj kakav ste zamišljali. Uz raznovrsne hotelske sadržaje – otvorene bazene, restorane, barove, salone ljepote, teniske terene, zabavne i rekreativne aktivnosti, Turistički rizort „Slovenska plaža“ je vaš izbor za sadržajan i nezaboravan odmor.

Hotel se lokacijski nalazi na samoj plaži, a do Starog grada Budve vam treba svega 10 minuta hoda, kroz bajkovitu obalu gdje ćete šetajući sresti ribare koji na koči nude raznovrsnu ribu za prodaju, a susrešćete se i sa kulturom i istorijom grada, uz mnoštvo caffe-barova, restorana sa nacionalnom kuhinjom, klubova…

Budva je grad kojem se vraćamo, Budva je mesto koje poznajemo, Budva je srdačnost i ljubaznost. Zadovoljstvo će nam biti da uživate u odmoru koji ste dočekali, a naše osoblje je tu da vam ga učini nezaboravnim.

Odlučili smo da obradujemo sve koji su svoj odmor planirali krajem avgusta i početkom septembra u TN “Slovenska plaža”. Odobravamo 10% popusta za boravke od 25.08. do kraja sezone za minimum 5 noćenja. U pratnji dve odrasle osobe jedno dete do 10 godina na zajedničkom ležaju ima besplatan boravak, drugo dete od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju ostvaruje 50% popusta.

Više informacija o ponudama hotelskog kompleksa Slovenska plaža možete dobiti putem telefona: +382 68 505 405 i email adrese: reservations@budvanskarivijera.co.me

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading