LETA SU LEPŠA NA OBRONCIMA ZLATNE PLANINE Na korak od mira, prirode i svežine – hotel Zlatibor mountain resort & spa
Promo

Ukoliko želite da u potpunosti osetite čari najlepšeg godišnjeg doba, pozivamo Vas da posetite Zlatibor – planinu čija klima će Vas osvežiti, okrepiti i regenerisati.

Zlatibor se nalazi na nadmorskoj visini od oko 1.000 m i smešten je između dve prostorne celine: Panonske nizije na severu i Jadranskog primorja na jugu. Ovaj položaj omogućava mešanje klimatskih uticaja kopna i mora, koji čine da leta na ovoj planini budu izuzetno prijatna i topla, bez tropskih vrućina. Iako temperatura u ovom periodu prelazi 30 stepeni, ruža vetrova pruža neverovatan osećaj svežine i lepote.

Promo

 

Pored izuzetno povoljne klime, koja garantuje potpuno uživanje u letnjim danima, Zlatibor može da se pohvali neverovatnim prirodnim lepotama i sadržajima koji u potpunosti mogu da ispune.

Vaš letnji odmor. Osim čuvenog zlatiborskog jezera, glavnog trga, šetališta i Gold gondole, značajno je pomenuti i okolne lokalitete koji se nalaze na samo dvadesetak kilometara od centra turističke atrakcije – Vodopad u Gostilju, Stopića pećinu, ili autentično planinsko selo Mokru Goru.

Promo

 

Odmor u dodiru i u skladu sa prirodom je ono što nam definitivno najviše prija, a ukoliko jedna turistička atrakcija nudi savršen balans hotelskih sadržaja i vanhotelskih aktivnosti, postaje idealna destinacija za odmor. Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa je najsavremeniji planinski rizort u regionu i svojim gostima nudi izuzetne sadržaje, neophodne za kvalitetan i ispunjen odmor. Smešten u samom srcu Zlatibora, kraj jezera i centralnog trga, posetiocima pruža neverovatan komfor, savršen pogled i mogućnost uživanja u vrhunskoj gastronomiji. Biser ovog hotela je čuveni Magnesium Wellness & Spa centar, koji se prostire na više od 4.000 kvadrata i sadrži posebnu vodu bogatu magnezijumom. Osim jedinstvene, lekovite vode, ovaj wellness raj gostima nudi mogućnost potpune relaksacije i revitalizacije duha i tela kroz nekoliko vrsta sauna, tri bazena, tretmane, masaže, fitness centar i mnoštvo ostalih sadržaja. Takođe, u hotelu se nalazi i izuzetno zabavna i atraktivna dečija igraonica, kuglana i bilijar sala.

Promo

 

 

Promo

 

 

Promo

 

 

Promo

 

 

Promo

 

 

 

Promo

 

 

 

Ukoliko želite da osetite magiju leta na korak od mira, prirode i svežine, neka Vaš izbor bude zlatna planina i hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa. Prepustite se savršenoj kombinaciji atrakcija u prirodi i luksuznih hotelskih sadržaja i priuštite sebi odmor za pamćenje. Savršen letnji odmor možete rezervisati putem telefona: +381 31 31 50 500 ili putem e- maila: info@hotelzlatibor-resort.com

Komentari (0)

Loading