OVO OBAVEZNO URADITE Kad god odsedate u hotelu, stavite kesu preko odvoda i u nju ubacite novčić
Foto: Youtube/Printscreen

Ako vaš posao uključuje mnogo putovanja i boravka u hotelima, onda morate znati nekoliko trikova. Verujemo da ćete nam biti zahvalni na ovim savetima i pitati se kako to niste znali ranije.

1. Ako boravite u hotelu gde vam se naplaćuje korišćenje interneta, često možete da koristite svoj telefon kao privatnu, ličnu pristupnu tačku za internet. Samo proverite kod svog provajdera pre nego što odete.


2. Često vaš prtljag dolazi opremljen klinovima za odeću. Možete koristiti ove klipove da svoju četkicu za zube držite podignutom i dalje od potencijalnih mikroba. To je odličan način da ostanete zdravi i izbegnete bolest dok putujete.

3. Tokom praznika obično se trudimo da izbegnemo pranje veša. Ali ako imate nekoliko majica za pranje, jednostavno stavite plastičnu kesu preko odvoda i stavite novčić u nju da biste bili sigurni da će se sudoper napuniti vodom. Sada ste spremni za pranje.

4. Ako vam nedostaje mesto za punjenje telefona ili ste zaboravili punjač kod kuće, ne morate da trošite novac da biste napunili telefon. Većina televizora u hotelu će imati rezervni USB port koji radi.

OVO OBAVEZNO URADITE Kad god odsedate u hotelu, stavite kesu preko odvoda i u nju ubacite novčić

Foto: Shutterstock

 

5. Ako vam treba mesto za zamenu pelena za bebe, lako možete da pretvorite svoj hotelski sto u savršeno mesto za presvlačenje bebe.

6. Ako imate lagan san i želite uživati u sobi u tišini, stavite peškir ispod vrata kako biste blokirali bilo kakva neželjena svetla ili zvukove koji bi vam mogli ometati san.

7. Iako većina zavesa u hotelu obavlja odličan posao u blokiranju svetlosti, obično ostaje deo koji ne možemo zatvoriti. Umesto da vam to ometa san, vešalicu iskoriste da biste riešili ovaj problem. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading