beba i vrana
Foto: Printscreen/instagram.com/thedodo

 Počela je da sleće na krov njihove porodične kuće svaki put kada bi mama dovela dečaka iz vrtića. To je bio početak neobičnog prijateljstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Dodo (@thedodo)

"Rasel nikada ne bi poverio hranjenje nikome osim Otou. Pokušavala sam nekoliko puta, ali neuspešno. Kad bi Oto bio unutra, Rasel bi doleteo na prozor i kuckao, čekajući da mu Oto otvori. Zatim bi ušao unutra i seo pored mog sina, a ja ih nikada ne bih ispuštala iz vida. Kad bi Oto bio napolju, Rasel bi uvek bio pored njega, igrali bi se satima, a Rasel bi ga pratio", rekla je ova žena.

Nije poznato kako je vrana odlučila da postane tako bliska sa dečakom, ali svakako mu pravi društvo u šetnjama, vožnji bicikla ili gledanju crtanih filmova i snimaka na televiziji ili laptopu.

"Iako su Oto i Rasel veoma bliski prijatelji, jasno je da je Rasel divlja vrana, zato ih nikada ne ostavljam bez nadzora. Oto čak ljubi Rasela u kljun i mazi ga, neverovatno je koliko su povezani. Između njih postoji neka neobjašnjiva veza", objasnila je mama dečaka u opisu snimaka koji su postali popularni na društvenim mrežama.

Snimak ovog neobičnog prijateljstva dečaka i vrane dobio je tri i po miliona sviđanja samo na Instagramu, uz brojne komentare neverice.

,,Vrane su super inteligentne, ta vrana je sada Rasel Krou glavom i bradom!''

,, Taj mališan je uradio nešto dobro za tu vranu, jer vrane nikad ne zaboravljaju.''

-,,U Indiji, ako vam vrana priđe, to je reinkarnacija vaših predaka i nije tu slučajno.''

,,Ti si neverovatna mama pošto odobravaš vezu dečaka i vrane, svaka čast.''

,,Dečak živi svoj najbolji život, njemu vrana čuva leđa!''

,,To je dečakov anđeo čuvar.''

,,Svakako neko ko ga je poznavao u prošlom životu.''

,,Neverovatno! Garant je to duh njegovog deke koji ga je obožavao!'' - samo su neki od komentara ispod snimaka koje Otoova mama deli na mrežama.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading