jazavičar trči
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Svi roditelji postaju emotivni kada prvi put upoznaju svoju bebu, a to uključuje i pse.

Jazavičar iz Melburna, Australija, rastopio je srca na društvenim mrežama nakon što je njegov vlasnik snimio njegovu reakciju na susret sa "svojom bebom".

U viralnom snimku koji je u februaru podeljen na Instagramu pod korisničkim imenom little.feet.dachshunds, pas se može videti kako njuši svoje malo štene koje liči na njega dok maše repom.

Zatim se okreće svom vlasniku sa zbunjenim i šokiranim izrazom lica, kao da pita da li je on zaista odgovoran za oca šteneta.

Dirljivi video dolazi sa natpisom koji kaže: „Tata jazavčara upoznaje svoju bebu“. Posle toga sledi: „On je u šoku“.

Dok su ženski psi poznati po svojim majčinskim instinktima, muški psi obično nisu isti, prema Američkom kinološkom klubu (AKC). Očevi pasa obično nemaju očinske instinkte. Preci pasa, vukovi, bili su veoma angažovani u vaspitanju svojih mališana, ali su pripitomljeni psi izgubili ovu osobinu tokom vekova.

Pošto više ne moraju da brinu o svom potomstvu ili ga čuvaju, mogu biti ravnodušni, piše newsweek.

„Muški psi neće pokazivati negujuće ponašanje koje se nalazi kod mužjaka vukova. Međutim, kao i njihovi preci, oni su čoporne životinje i s vremenom će verovatno biti savršeno podložni svom novom čoporu“, navodi AKC na svojoj veb stranici.

Video je brzo postao viralan na društvenim mrežama i do sada je dobio preko 459.490 lajkova na platformi. Jedan korisnik, Mikuelfeikas, prokomentarisao je: „Naplatiće mu račune više sledeće godine.“ Chichef69 je rekao: "Ne miriše ništa na mene, nije moje!"

BONUS VIDEO 

 


 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
pas

Komentari (0)

Loading