pas sa jednim uhom
Foto: Printscreen/Tiktok.com/sambosmitty

Mnogi se suočavaju sa teškim životnim izazovima, ali malo ko se izdiže iznad svojih problema sa toliko ljupkosti kao Rej. 

Nakon što je doživela povredu na rođenju prilikom koje joj je ostalo samo jedno uvo, ovaj ljupki zlatni retriver je sada Insta poznati „jednorog“ sa preko 222.000 pratilaca na Instagramu i milionima TikTok pregleda, piše ripleys.com

https://www.instagram.com/p/C2qkP-iLqSi/?utm_source=ig_web_copy_link

Rej, čije je uvo ''okrenuto'' unazad, je poseban pas sa posebnom pričom. Ubrzo nakon rođenja, zadobila je kritičnu povredu i morala je hitno da bude prebačena u veterinarsku bolnicu prijatelja porodice u Grand Rapidsu, Mičigen.

Odgajivač je posumnjao da je Rejina mama bila previše oduševljena kada je lizala štene, što je dovelo do toga da se celo uvo oljušti. Nakon velike operacije samo nekoliko sati nakon rođenja, Rejina budućnost je bila dovedena u pitanje.

Tokom svog prvog odlaska na kliniku, Rej je pronašla svoj dom kod Brajane Vorhis, koja je radila kao recepcioner u bolnici. Brajana, koja je nedavno izgubila svog zlatnog retrivera, Lokija, zbog limfoma, osetila je neposrednu vezu sa štenetom sa posebnim potrebama.

Nakon što je odnela bebu staru dva dana kući, Brajana je bila posvećena i puna ljubavi, pružajući Rej stalnu negu koja je uključivala rutinsko hranjenje na flašicu. Otprilike kada je Rej imala šest nedelja, potpuno je bila izlečena i počela je da raste. Brajana je tada primetila da joj je usamljeno uvo prešlo na vrh čela.

Brajanine kolege počele su da zovu štene "jednorog" zbog ove posebne osobine, a njen muž je smislio ime Rej. Rejin put do slave na društvenim mrežama počeo je nakon što je veterinarski tehničar u Veterinarskoj bolnici  objavio njen video na TikTok-u.

Ljudi širom sveta nisu se mogli zasititi šteneta jednoroga, a ubrzo je video sakupio milione pregleda. Na njenim društvenim platformama, Rej se može videti kako drema, dobija puno ljubavi i igra se sa Brajaninom porodicom.

@sambosmitty Check Rae the Unicorn dog out on insta - goldenunicornrae #petparent #PlayWithLife #fyp #dog ♬ New Soul - Yael Naim

Rejino ''jednorog uho'' ne utiče na njen sluh, ne izaziva nikakvu nelagodu ili umanjuje njenu žudnju za životom. Takođe je blagoslovilo Brajanu i njenu porodicu beskrajnom količinom ljubavi i odanosti.
 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
pas

Komentari (0)

Loading