Kokoške
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Brajana Antoneta zabeležila je nestvarnu scenu ispred svoje kuće u Tampi krajem novembra. Domaćica je htela da snimi kako hrani svoje kokoške, koje inače dotrče do ograde kad je vide, međutim, kamera je zabeležila nešto nesvakidašnje.

Na snimku se vidi kako kokoške trče pre nego što se iznenada "zalede" na otprilike dva minuta.

 

@brianna_antionette What happened to the frozen chickens🤯 : Update #viraltiktok #fyp ♬ original sound - ✨BRI✨

 

- Zašto se ne pomeraju? Šta se događa? O moj Bože! Tako mi je drago što sam odlučila da snimam. Šta se dešava? Zašto se ne pomerate? Da li sam ja nešto uradila - čije se uznemirena žena.

Kokoške su posle dva minuta nastavile da trče kao da se ništa nije desilo.

Snimak, koji je Brajana objavila snimak na društvenim mrežama, videlo je do sada skoro 16 miliona korisnika, a ima i 47.000 komentara.

Antoneta je potom u drugom snimku rekla da su joj drugi vlasnici pilića objasnili da su se kokoške "zaledile" jer tako funkcioniše njihov odbrambeni mehanizam.

Navodi da je njene piliće verovatno uplašio jastreb.

Nadzorna kamera na jednoj farmi, podsetimo, zabeležila je ranije trenutak kad se na kokošku, koja je mirno šetala u ograđenom dvorištu, iznenada obrušio jastreb.

Uhvaćenoj ptici, međutim, momentalno priskače u pomoć petao koji se uhvatio u koštac sa grabljivicom, a za njim odmah dotrčava i koza, a to je i za jednog jastreba već bilo previše.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading