Sigurno ste se zapitali: O čemu psi sanjaju?
Foto: Shutterstock

Naime, iako vam se može učiniti da vaš pas u snu plače ili cvili, istina je sasvim drugačija. Kuce vole da sanjaju o svojim omiljenim stvarima, te su predmet njihovih snova najčešće igračke. Psi sanjaju o igri i trčanju za igračkama, te ukoliko vidite kako vaš ljubimac trči u snu, velika je verovatnoća da ih niko ne juri, već da oni ganjaju neku svoju omiljenu lopticu.

Osim toga, kuce najčešće sanjaju o svojim dnevnim aktivnostima i naravno o temi koja je svakom psu omiljena - hrani. Ukoliko vam kažemo da kuce u snu smišljaju nove načine da ubede svoje vlasnike da ih ponovo nahrane, možda će vam zaličiti na jednog poznatog crtanog junaka Peru Kojota super genija. Ipak, ako uzmete u obzir da su psi i kojoti bliski srodnici, možda vas ovi preduzimljivi planovi vaših kucana i neće previše začuditi.

Zato, sledeći put kada primetite da vaša kuca nešto sanja, obratite pažnju na njihovo ponašanje nakon što se probude. Ukoliko su našli neki novi način da vas nadmudre za koju poslasticu više ili novu igračku, znajte da je taj plan zahtevao dosta truda, rada i SPAVANJA.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading