NEVEROVATNO Mačka pored puta čekala vlasnike da se vrate po nju
Foto: Shutterstock

Subotičanka Zorica Cifra sa prijateljima je podelila svoje nesvakidašnje iskustvo, kada je pročitala oglas u jednoj od "Vajber" grupa da je jedna mačka pobegla vlasnicima iz Slovačke na auto-putu sa druge strane graničnog prelaza Horgoš.

- Pala je noć i vlasnici nisu uspeli da je pronađu.Otišli su, jer nisu mogli da ostanu tamo na putu.Kontaktirala sam poznanicu.Ona, srećom, ima nekoga u mestu Roske.Potraga za macom kreće.Objavljujem u mađarskoj Fejsbuk grupi, na srpskom jeziku. Administrator grupe je odobrio objavu moje poruke.

Jedna divna žena odmah prevodi poruku i deli je dalje, po ostalim grupama. Vreme je ključno, napolju je minus 12.Psi i šakali su prisutni na toj lokaciji. Mace nema.Poznato je da se mace kada su uplašene i na nepoznatoj teritoriji, ne oglašavaju.Nema je.Sledećeg dana, oko 17 časova, stiže poruka od vlasnika.Našli su macu! Vlasnici su se vratili iz Slovačke i pronašli je, maca ih je čekala kraj puta.Neverovatno, ali istinito.Zato, nikada ne odustajte, čuda se dešavaju - poručila je sugrađanima Zorica Cifra, prenose Suboticke.rs.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading