AKO IMATE MAČKU, OBRATITE PAŽNJU : Ovako vas upozoravaju da je u kući negativna energija
Foto: Shutterstock

Mačka je jedno od najmisterioznijih stvorenja na našoj planeti. Drevni narodi su slavili i poštovali mačke, u srednjem veku su ih se plašili, a danas ih vole i cene njihovu posebnost.

Zbog ubrzanog načina života i previše svakodnevnih obaveza možda nećete primetiti znakove negativne energije u vašem domu. Ali, ako imate mačku kao kućnog ljubimca, znajte da ona prepoznaje prisustvo loše energije i pokazuje jasne znakove.

 

AKO IMATE MAČKU, OBRATITE PAŽNJU : Ovako vas upozoravaju da je u kući negativna energija

Foto: Shutterstock

 

 

Svi znaju za svete mačke Egipta i mačke Tajlanda, koje su čuvale hramove od pljačke, mnogo bolje od pasa čuvara. U zamenu za ljubav, sklonište i hranu, mačke zauzvrat vole svoje ljude i štite ih od negativne energije, bolesti i usamljenosti. Mačke imaju svoje navike, ponekad neobične rituale ili postupke, koje vredi promatrati. Ne samo da će vas zabaviti nego ćete shvatiti da koje god mesto da izabere, što god da radi, to čini s određenom, ponekad samo njoj poznatoj svrhom.

Znakovi da je mačka otkrila prisustvo negativne energije ili loših osoba u vašem domu:

Kada mačka prepozna i oseti prisustvo loše energije, njoj je potrebno vreme da odredi prisustvo pretnje. Ona može namerno zaobići određeno mesto u kući ili, naprotiv, obratiti previše pažnje na njega.

Mačka se može i neočekivano naljutiti na voljenog vlasnika, ako je sam uneo negativnu energiju u dom. Obavezno se istuširajte i skinite odeću u kojoj ste došli, takođe proverite jeste li sa sobom poneli posuđenu stvar ili poklon od osobe koja prema vama nema dobre namere.

Ako je mačka odustala od uobičajene hrane ili igara, razmislite imate li u kući gosta koji joj se ne sviđa ili neke nove predmete, jer je moguće da ste ih dobili od osoba koje vam ne žele dobro.

AKO IMATE MAČKU, OBRATITE PAŽNJU : Ovako vas upozoravaju da je u kući negativna energija

Foto: Shutterstock

 

Ponekad mačka samo izađe iz kuće. U nekim slučajevima ona tako iznese negativnu energiju sa sobom, ili se jednostavno ne može nositi s onim što se nastanilo u kući. Ako je mačka sama napustila kuću, napravite temeljno energetsko čišćenje kuće. Zapravo, mačka bira novi dom prema poznatom principu. Vredi obratiti pažnju na to kada i kako je mačka ušla u porodicu. Možda je neko od članova bio u opasnosti. Događa se da mačka dođe i ako je vaš dom zatvoren za spoljašnji svet. Njegovi ukućani komuniciraju s ljudima, ali ne otvaraju srce i dušu prema drugima, i baš tada se u kući pojavljuje dobrodušna, društvena mačka, koja stalno zahteva pažnju.

Vrlo često, žene koje su doživele teške ljubavne prekide najradije imaju mačku za ljubimca. To je zbog činjenice da mačke definitivno osećaju žensku energiju, one svojom ljubavlju obogaćuju one kojima je to potrebno, ali mogu i da ugrizu ako vlasnica često razmišlja o bolnoj prošlosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading