SRPSKU GLUMICU SMUVAO KRŠNI CRNOGORAC Krili su se dugo od javnosti, a sada je sve isplivalo
PrintSrceen

Šarmantna glumica Vanja Nenadić, sreću u ljubavi je našla kraj kolege Marka Todorovića.

Naime, njihova ljubav planula je u pozorištu, gde su radili na nekoliko projekata, a česta viđanja su ih dodatno zbližila.

- Vanja i Marko su članovi Beogradskog dramskog pozorišta. Kako probe na mnogim predstavama traju i po nekoliko sati, nedelja, ali i meseci, to je dodatno učinilo da sevnu varnice između Vanje i kršnog Crnogorca. Njih dvoje su prvo počeli da se druže, a onda se iz prijateljstva rodila ljubav. Često su izlazili zajedno, a kako su oboje glumci, redovna tema njihovih razgovora bile su i predstave - kaže izvor blizak glumačkom paru i dodaje:

- Marka i Vanju je posebno zbližila predstava “Tramvaj zvani želja”, gde igraju zajedno. Probe koje su dugo imali su urodile plodom da se zaljube - dodaje izvor.

Prema rečima našeg izvora, Vanji se svidelo to što je Marko pažljiv, pa na njegovu lepotu i šarm nije mogla da ostane imuna.

- Marko je dečko pun manira, vaspitan, a uz to je i lep. Vanji se odmah svideo, ali nisu hteli da ulaze u vezu dok se sve kockice ne poklope. Kada su videli da su stvoreni jedno za drugo, obelodanili su vezu, prvo kolegama iz pozorišta, a onda i ostalim prijateljima. Svi su bili srećni zbog njih dvoje. Kako svako pozorište ima bife, tako i BDP, tako je bilo neizbežno da se posle predstava ostane na piće da svi uživaju. Kada su kolegama rekli da su zajedno, mnogi su samo rekli: “Pa vi ste stvoreni jedno za drugo”. Vanja je čak i upoznala svoje roditelje sa Markom i oni su oduševljeni Markom. Kako su oni iz Sombora i dosta su opušteni, Markov crnogorski akcenat i temperament ih je oduševio, ali i duhovitost i šarm - kaže izvor za Blic.

Podsetimo, Vanja je ranije govorila kako joj je u životu bitno da je zadovoljna na privatnom planu i da će se to odraziti i na poslovnom.

SVE ĆE BITI OTKRIVENO Jovana Jeremić ulazi u novi rijaliti, voditeljka progovorila o svemu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading