SLAGAO ME JE Nikola Kojo o poznanstvu sa legendarnim Gidrom
Printscreen

Nikola Kojo proslavio se ulogom malog Miše u serijalu „Lude godine“, a glumac se uvek rado priseća detalja u vezi sa  legendarnim Dragomirom Bojanićem Gidrom sa kojim je tada imao prilike da sarađuje.

Kojo se svojevremeno prisetio jedne zime, kada je služio vojsku, i postupka svog "filmskog dede", koji će mu zauvek ostati urezan u pamćenje.

- Osamdeset šesta, januar. Ja mlad vojnik, još uvek na obuci. Raška. Hladno, uvek neka tenzija, neko vanredno stanje. Dolaze po mene i izvode me sa obuke. Imaš posetu, kažu. Na obuci nema posete, a kad je vanredno stanje, nema izlaska iz kasarne. Dolazim na kapiju, čeka me komandant sa knjižicom i dozvolom za izlaz. Ništa mi nije jasno. Sa druge strane stoji pored auta i puši Gidra. "Šta čekaš? Ulazi", kaže mi svojim šumadijskim akcentom koga se nije nikada odrekao - prisetio se Kojo.

Printscreen

 

- Odveo me je u kafanu, nahranio, dao kao sad vojniku da daš 1.000 evra i otišao. U par rečenica koje smo izmenili, rekao mi je da je došao jer ima neka posla u blizini. Ostalo vreme smo ćutali.

Kasnije je saznao da ga je Gidra slagao.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Po povratku iz vojske saznajem od prijatelja da me je slagao. Seo je u auto i došao samo zbog mene. Rekoše mi da je tako Milivoje Živanović brinuo o njemu i drugim glumcima - klincima. Želeo je da vrati tu pažnju i da se nastavi tradicija. To je bio Dragomir Bojanić Gidra"-ispričao je Nikola Kojo.

TO RADIM DA NE BIH BILA NARKOMANKA Tanja Bošković otkrila kako se čuva od poroka

 

Komentari (1)

Loading
Goran

02.10.2022 17:33

Zašto nema više i češće ovakvih priča? Zar je teško sagledati nekoga iz nekog novog, lepšeg ugla? Svakako hvala Koji na lepom sećanju na legendu.