Bestseler Njujork tajmsa „Nestala“ u prodaji
Printscreen

Gotski triler inspirisan romanom svih vremena Džejn Ejr


U životu Edija Ročestera nema mesta za dve žene. Koja će gospođa Ročester dobiti svoj srećan kraj? Da li će Džejn osvojiti Edijevo srce pre nego što je njena prošlost – ili njegova – sustigne?

Roman Nestala autorke Rejčel Hokins je priča o ljubavi, strasti, ambiciji, opsesiji, obmani i misteriji, puna neočekivanih obrta. Koliko očajni možemo biti da ostavimo prošlost iza sebe i u trenu je spalimo? Upoznajte Džejn!

Neke su kuće toliko lepe da životi „ljudi koji u njima žive deluju jednostavno savršeno. To je slučaj i sa Tornfildom, ekskluzivnim kvartom u Berminghamu u Alabami, gde život teče južnjački sporo, između trač-partija i dobrotvornih događaja. Džejn se nekako našla tamo, iako dolazi iz sasvim drugog sveta.
Bestseler Njujork tajmsa „Nestala“ u prodaji

Printscreen

 

Džejn je usamljena žena u potrazi za nečim ispunjavajućim u svom životu. Kada upozna šarmantnog udovca Edija, vlasnika najlepše kuće u kraju, shvata da može da ima mnogo više: brižnog muškarca i život za kakvim je oduvek čeznula. Edi joj pruža sve o čemu je sanjala, prelep dom, sigurnost i stabilnost. Međutim, strašne tajne prete da izbiju na površinu. U plavim očima ovog čoveka Džejn vidi senke od kojih je podilazi jeza. Usta su dobra u laganju, ali oči govore istinu.

Stojimo ovde, s rukom u ruci, ali nismo zajedno. Između sveta Edija Ročestera i mene zjapi ogromna provalija.

Duh prelepe Bee, Edijeve prve supruge koja je nestala, lebdi u kući i u pogledima i šaputanjima komšija. Ali Džejn ne treba da se plaši duhova. Nešto strašnije vreba unutar tih zidova. Nešto što neće samo stajati i gledati.

I baš kada je njena nova, sjajna budućnost nadohvat ruke, sve se ruši kad otkrije zastrašujuću istinu.

Odmah nakon objavljivanja, roman se našao na bestseler listi Njujork tajmsa i Ju-Es-Ej tudeja. Status jedne od najiščekivanijih knjiga za 2021. godinu dodelili su joj: CNN, PopSugar, Vulture i mnogi drugi. Triler Nestala potražite na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading