SIN VIŠE NE TRPI VRŠNJAČKO NASILJE Saša Joksimović progovorio o svemu, pa otkrio zašto slučaj nije prijavio policiji
Foto: Ataimages

Glumac Saša Joksimović nedavno je iz jednog glumačkog projekta prešao u drugi i postao sastavni deo nove serije “Mala supruga“ u kojoj tumači lik, gazdu kafane Simu, kog je već publika zavolela.

Pročitajte još: Keba uradio OBRVE od 70.000 dinara: Toliko je dobra TRANSFORMACIJA da mu i žene zavide!

Saša

Foto: Ataimages

 

Pored mnogobrojnih uloga kojima uveseljava publiku, Saša je nedavno prošao kroz težak period o čemu je javno govorio. Njegov sin trpeo je vršnjačko nasilje, a glumac je sve obelodanio na mrežama.

- Nažalost, morate tako nekada da se obratite putem društvenih mreža da bi to odjeknulo. Meni je prvenstveno bila namera da to mediji objave, jer vi mediji, radite fantastične stvari vezano za apele, ali i generalno. Drago mi je da smo se svi ujedinili i ja sam uspeo da rešim taj problem i tog problema trenutno nema. Da li će ga biti u budućnosti, to ćemo da vidimo. Nadam se da me više nećete gledati u tom besnom stanju na društvenim mrežama i mnogo mi je drago što su mediji to sve uradili za mene i moju porodicu - istakao je glumac i dodao da policiju nije kontaktirao, jer se sve stišalo.

- Nisam se, zasad, obratio policiji jer nije bilo razloga, sve se nekako smirilo. Da li su to oni gledali ili čitali, obratili pažnju, pa se pronašli u tome. Apelovao sam i da se uvede jedan policajac koji će biti u parku, šetati i videti problem ako se dešava, jer je to veliki park u centru Vračara. Hvala Bogu sve je dobro za sada, jer ja sam optimista po tom pitanju i drago mi je da je odjeknula ta loša vest, a morala je da odjekne- rekao je glumac za Blic. 

Stišavanje porodičnog problema, dozvolilo mu je da se mirno vrati gređenju uloge Sime.

- Jako sam ponosan zato što nastavljam da radim sa istom ekipom, a nekako iz “Igre sudbine“ smo preneli taj dobar duh i na ovaj projekat, ali sa drugom glumačkom ekipom. Osećam se prijatno, ambijent je odličan, set je fantastičan, kolege su divne, tako da mislim da će “Mala supruga“ pomeriti sve granice po prvi put Mir Jam, zato što se radi u savremenom dobu i gledajući rejtinge, jako smo zadovoljni. Tek sada počinje da se odmotava klupko - ističe glumac, koji je za kolege iz nove serije imao samo reči hvale.

- Jednostavno se vidi da je hemija zdrava, sredina, nema kukolja, mi smo jedna pšenica koja je kvalitetna i zri na pravi način.

 

SIN VIŠE NE TRPI VRŠNJAČKO NASILJE Saša Joksimović progovorio o svemu, pa otkrio zašto slučaj nije prijavio policiji

Foto: Printscreen/instagram

 

LJUPKA STEVIĆ POPILA ŠAMAR U EMISIJI Pevačica udarila voditeljku, ona joj uzvratila iz sve snage

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading