SPOJIO IH SEMINARSKI RAD Naš poznati glumac oženio je 32 godine mlađu studentkinju, evo kako izgledaju zajedno (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Našeg glumca Nebojšu Kundačina znate iz mnogih naših domaćih serija i filmova, ali javnost intrigira i njegov privatni život.

Naime, Nebojša je oženjen 32 godine mlađom koleginicom Marijom. Zbog jednog seminarskog rada na njenoj prvoj godini studija glume, Nebojšin život se potpuno promenio. Zahvaljujući seminarskom radu su se upoznali, zbližili i zaljubili, a dvogodišnju romansu krunisali su brakom 24. januara prošle godine.

SPOJIO IH SEMINARSKI RAD Naš poznati glumac oženio je 32 godine mlađu studentkinju, evo kako izgledaju zajedno (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša - rekla je Marija, pa dodala:

Pročitajte još: Poznata rijaliti MISICA izvršila samoubistvo, a majka je POTVRDILA potresne vesti: Proslavila se PRE 6. rođendana i svi je pamtimo po JEDNOM potezu

- Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama – objasnila je Marija, a Nebojša se nadovezuje kako je bio zatečen time da neko tako studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome:

Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se - rekao je Nebojša.

OTAC GA IZBACIO IZ KUĆE ZBOG GLUME Manda je porodici pomagao od svojih honorara, a ovo su neki detalji koje o njemu niste znali

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading