MOJA MAJKA JE U DUGOVIMA DO GUŠE! Oglasio se sin Vesne Pećanac nakon potresnih fotografija, pa poručio ovo!
Foto: Youtube/Printscreen

Fotografije na kojima glumica Vesna Pećanac odlazi po ručak u Narodnu kuhinju i priča da živi na rubu egzistencije dovela je medije do njenog sina Petra, koji kaže da se već godinama govori o teškoj sudbini koja je njegovu porodicu zadesila posle smrti oca.

Na pitanje kako reaguje na fotografije njegove majke iz Narodne kuhinje, rekao je:

- Nisam bio naročito "potresen" kako su neki mediji to prikazivali, jer to traje godinama. Žena je, opet, u toj kuhinji sedela i razgovarala sa patrijarhom. Dakle, bio je to sastanak na visokom nivou. No, ona nije u zavidnoj situaciji. U dugovima je do guše. Jure je izvršitelji. Ona se snalazi kako zna i ume. Ne može sama, ali eto, ona se bori nekako. Obraća se ljudima za pomoć, a pomoć uglavnom izostaje. Gde su kolege? Šta rade političari? - pričao je Vesnin sin i nastavlja:

MOJA MAJKA JE U DUGOVIMA DO GUŠE! Oglasio se sin Vesne Pećanac nakon potresnih fotografija, pa poručio ovo!

E-stock

 

- Koliko znam, još uvek joj niko nije pomogao, u smislu da se trajno njen status i situacija reše. Ona je dužna preko 15.000 evra državi Srbiji kroz tužbe, kazne i račune. Dok se ne oslobodi tereta dugova, ona neće moći da izađe iz začaranog kruga siromaštva i bede. Ima meseci kada joj uzmu celu penziju, a nekada primi 1.200 dinara ili 2.100. Ko može da živi ceo mesec sa dvadeset evra? Samo Vesna Pećanac - zaključuje on.

SA POPOVIĆEM SE NE ČUJEM, NIJE MI ČESTITAO! Tijana Em progovorila o odnosu sa Sašom, bakšišu i planovima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
miroslav

30.01.2022 13:06

Cini mi se da bi i neki komentator uneo vise emocija, a pogotovu ti kao sin, kakva je tvoja pomoc.

Pera

30.01.2022 13:11

Kako te nije sramota da pričaš tako o majci SOME jedan, ti si je i doterao do toga?! Zašto joj ne pomogneš , nego pričaš o njoj kao o nekom neznancu ? Sraamootoooo...

ja

30.01.2022 13:27

Pa sto drzava treba da placa dugove tvoje i bilo cije majke zasto si ti njen sin placaj ti .

Mozdani udar

30.01.2022 13:42

Ne razumijem, i mi ostali gradjani imamo kazne, kredite i sl. Stvari, ali od povetka se pokrijes koliko si dugacak i tako zivis..a ne preko svijih mogucnosti da bi zivio super 5 godina , a kasnije na narodnu kuhinju ili sta vec. Svako je krojac svije sudbine. Zalosno za vas oboje. Ljudi su prosli rat i strahite, seljenje po 4 puta i opet su stali na svoje noge,djeca su im postala ljudi..kakv je ovo clanak,pomizi svojoj majci,radi 3 posla ako treba. Izbiri se.Lp

Rajko

30.01.2022 14:30

@Mozdani udar - Vidite da je zena rodila retarda, jebote, covjeku krive njene kolege i drzava, a sigurno novac koji je nesrecna zena duzna, nije potrosila na sebe vec na ,,pametnog sina,,. Koji si ti hohstapler.

Aleksandar

30.01.2022 13:56

Koliko bezobrazluka i drskosti u njegovim recima, gde u politicari, kolege, drzava. A gde si ti, tvoj brat ili sestra sta vec imas. Majka vam je, pomozite joj, primite je kod Vas da joj se nadjete. Pa ko pravi dugove, taj placa sam svoje. Da neces da Vam drzava, politicar ili narod plate i vrate dugove. Jedino ispravno smatram da toj zeni treba dati vecu penziju.

Hyuz

30.01.2022 14:03

A doticnoj gospodji je sin ovaj sto daje izjave za novine?!Kad imaš takvu decu ne treba ni da te cudi sto si tu gde jesi...Po njegovom mišljenju bi drzava trebala da otpise dugove,a kolege da sakupe novac,a ima li on kakvu obavezu prema majci?!

Ruzica

30.01.2022 14:03

Interesantno je kako se sin nase glumice zali da njegovoj majci niko ne pomaze, a sta rade dva sina koje je rodila i podigla, zasto se oni ne brinu o svojoj majci. Proziva drzavu, zasto prvo ne prozove sebe.

Mimi

30.01.2022 14:12

Takvu decu niko ne bi poželeo,treba neko drugi da izdržava vaše roditelje...To je vaša dužnost ili obaveza.Sram vas bilo. .

Lila

31.01.2022 11:22

A ti čoveče koga je rodila i odgojila, ne možeš sada da pomogneš majci makar malo nego se ponašaš kao neki nezainteresovani posmatrač?! Ostarićeš i ti, razbolećeš se, tvoja deca će te ignorisati , pa ćeš tek onda razumeti majku. U šta nam se deca pretvaraju dragi Bože!