srecna zena
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ako ste jedan od mnogobrojnih ljubitelja Huawei telefona zbog odlične kamere, velike memorije i prelepog, laganog dizajna, ali ste nažalost prestali da ih koristite zbog nemogućnosti da skinete Google aplikacije na svom telefonu, imamo sjajne vesti. Od sada, sve Google aplikacije dostupne su na najnovijim Huawei telefonima preko AppGallery prodavnice aplikacija, zahvaljujući rešenju treće strane.

Sve Google aplikacije na dohvat ruke

Zamislite da imate moćan Huawei telefon u rukama, sa svim vašim omiljenim aplikacijama na dohvat ruke. Sada je to moguće jer su sve Google aplikacije konačno dostupne na Huawei uređajima preko AppGallery. Bez obzira da li želite da gledate YouTube video zapise, šaljete e-poštu putem Gmail-a, ili koristite Google Maps za navigaciju, sve je sada na raspolaganju na najnovijim Huawei telefonima.

Nova era za Huawei Pura 70 seriju

Huawei, jedan od vodećih brendova u svetu pametnih telefona, donosi revolucionarnu promenu sa svojom najnovijom serijom Huawei Pura 70 uređaja.

Na AppGallery prodavnici aplikacija sada je moguće direktno preuzeti Google aplikacije kao što su Gmail, Google Maps, YouTube, kao i druge popularne aplikacije poput WhatsApp, Facebook, i Instagram. Ovo je omogućeno zahvaljujući specijalnim plugin dodacima koji su dostupni prilikom instalacije aplikacija. Ovi dodaci zauzimaju minimalan kapacitet baterije i ne utiču na performanse uređaja, omogućujući korisnicima neometano korišćenje željenih aplikacija.

Kada korisnici preuzimaju neku od Google aplikacija sa AppGallery prodavnice na najnovijim Huawei uređajima, na ekranu se pojavljuje pop-up prozor koji je potrebno potvrditi kako bi se preuzeli neophodni plugin dodaci. Nakon odobrenja njihove instalacije, aplikacije su spremne za upotrebu bez ikakvih smetnji. Pretraživanje i instaliranje aplikacija sa AppGallery prodavnice nikad nije bilo bezbednije, pošto Huawei brine o privatnosti podataka.

promo

Promo

 

 

 

Jednostavan proces instalacije

U slučaju da se pojave bilo kakvi problemi prilikom korišćenja aplikacija, korisnici mogu u podešavanjima telefona izabrati sekciju Apps, zatim u pretrazi ukucati "microg" i pronaći microG Services koji je razvijen u Evropi. Potrebno je izabrati sekciju "Location" i kliknuti na opciju "All the time". Nakon toga, preuzimanje i korišćenje aplikacija teći će bez problema.

Kako bismo pokazali kako funkcioniše AppGallery, osvrnućemo se na novu seriju telefona Huawei Pura 70. Ova serija uključuje modele Huawei Pura 70, Huawei Pura 70 Pro, i Huawei Pura 70 Ultra, koji dolaze s impresivnim specifikacijama i modernim dizajnom.

Huawei Pura 70

Osnovni model Pura 70 dolazi sa 6.7-inčnim OLED ekranom, trostrukom kamerom od 50 MP, i baterijom od 4900 mAh. Opremljen je najnovijim Kirin procesorom koji garantuje brze performanse i glatko korisničko iskustvo. Pura 70 predstavlja savršen balans između performansi i pristupačne cene, čineći ga odličnim izborom za širok spektar korisnika.

promo

Promo

 

 

Huawei Pura 70 Pro

Pro verzija donosi poboljšanja u vidu dodatnih kamera, uključujući 108 MP glavnu kameru i 20 MP ultraširokougaonu kameru. Ekran je unapređen na 6.9 inča, a baterija je ojačana na 5050 mAh, sa podrškom za brzo punjenje. Ovaj model nudi izvanredne mogućnosti za ljubitelje fotografije i one koji traže dodatne funkcije u svojim pametnim telefonima.

promo

Promo

 

 

Huawei Pura 70 Ultra

Najmoćniji model u seriji, Pura 70 Ultra, nudi 7.1-inčni ekran i najnapredniju kameru od 200 MP sa AI funkcijama. Baterija kapaciteta 5200 mAh obezbeđuje celodnevno korišćenje bez potrebe za punjenjem. Pura 70 Ultra je dizajniran za korisnike koji žele najbolje moguće iskustvo i vrhunske performanse.

Huawei je uspeo da prevaziđe izazove i pruži korisnicima rešenje koje kombinuje najbolje od oba sveta - pristup Google aplikacijama i vrhunski hardver.

promo

Promo

 

 

Budućnost s Huawei uređajima

AppGallery prodavnica aplikacija, uz rešenja treće strane, obećava svetlu budućnost za sve vlasnike Huawei uređaja. Huawei je ponovo u punom sjaju, otvarajući vrata novim mogućnostima i iskustvima za sve svoje korisnike.

Uz ovu revolucionarnu promenu, Huawei je postao ponosan domaćin najnovijih Google aplikacija na svojim uređajima, otvarajući vrata korisnicima ka širokom spektru digitalnih mogućnosti. Ovaj korak predstavlja simbol povratka Huaweija na globalnu scenu pametnih telefona, ističući njihovu sposobnost da se prilagode i pruže najbolje iskustvo korisnicima, bez obzira na prethodne izazove.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading