VIBER UVODI NOVU FUNKCIJU Velika promena koju su svi čekali!
Foto: Shutterstock

Ova nova mogućnost dozvoljava korisnicima da kreiraju do pet različitih foldera, gde mogu grupisati razgovore sa članovima porodice, prijateljima ili kolegama.

Folderi će biti prikazani na vrhu početne stranice, a korisnici mogu slobodno promeniti ime svakog foldera i pregledati broj nepročitanih poruka. Uz pojedinačne razgovore, u foldere se mogu dodati i grupni četovi, kanali i zajednice. Ipak, važno je napomenuti da neki razgovori neće biti obuhvaćeni ovom funkcijom, kao što su skriveni četovi, Viber Pay poruke i interakcije sa poslovnim nalozima.

Čet folderi su već lansirani, ali će biti dostupni korisnicima nakon ažuriranja aplikacije na verziju 22.0 ili noviju. Kompanija navodi da će ovaj proces trajati do dva meseca kako bi nova funkcija bila dostupna svim korisnicima putem Google Play i App Store prodavnica aplikacija.

Kada se ažuriranje instalira, korisnici sa više od 10 razgovora biće obavešteni o mogućnostima čet foldera. Alternativno, funkciju će biti moguće pronaći u "More" sekciji na početnoj stranici aplikacije, pod opcijom "Manage Folders".

BONUS VIDEO 

@alo_portal Da li biste radije razgovarali sa životinjama ili govorili 10 svetskih jezika? #fy #foryou #foryoupage #fypシ #viral #alo #alodnevnenovine #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading