Huawei Watch GT 3 – pametni sat sofisticiranog dizajna uz koji ćete pratiti sebe
Promo

Ovoga puta one su se udružile u elegantnom Huawei Watch GT 3 pametnom satu. Kreiran i za nju i za njega, ovaj uređaj se prilagođava svakom stilu, ujedno omogućavajući praćenje fitnes i zdravstvenih parametara koji nam pružaju precizan uvid u lični napredak tokom svakog kretanja.

Huawei Watch GT 3 – pametni sat sofisticiranog dizajna uz koji ćete pratiti sebe

Promo

 

 

Izgled koji osvaja

Huawei Watch GT 3 seriju čine dva modela od 46 i 42 mm. Kod oba u prvi mah uočavamo dizajn sa završnom obradom visokog sjaja, a različit izbor narukvica, odnosno kaiševa sata, donosi moderan look koji nepogrešivo upotpunjuje stil korisnika. Narukvica od nerđajućeg čelika donosi elegantan, poslovni izgled, baš kao i narukvica napravljena od visokokvalitetne teleće kože, a koja je pritom, i odličan izbor kod svakodnevnih casual odevnih kombinacija. Kaiš od fluoroelastomera takođe može biti vaš izbor, a pokazao se kao odličan dodatak uz ležerniju odeću. Model od 42 mm dolazi i u varijanti sa milanskim kaišem u zlatnoj boji koja ga čini posebno upečatljivim. Narukvice sata je moguće menjati, a kupovinom Watch GT 3 pametog sata do 31.12. dobićete dve narukvice na poklon i tako biti spremni za sve prilike.

Vežbajte sa stilom

Bez obzira na to za koji kaiš se odlučili – vežbaćete sa stilom. A na raspolaganju vam je više od 100 režima za vežbanje. Plivajte, šetajte, trčite, radite jogu, vozite bajs – vaš AI trener će ispratiti rezultate i motivisati vas da ih narednog dana nadmašite. Prilikom rada sat se može povezati i sa drugom opremom, poput trake za trčanje ili eliptične veslačke mašine, tako da je Watch GT 3 idealna pratnja za teretanu. One koji žele da se pripreme za naredni maraton, ili da povećaju broj istrčanih kilometara, obradovaće i obuka koju Watch GT 3 omogućava. Naime, uređaj na osnovu istorije vaših podataka procenjuje vaše sportske sposobnosti i prema dobijenim rezultatima modeluje profesionalni plan trčanja za svaki dan treninga.

Naspavajte se

Svi smo ponekad imali probleme sa spavanjem zbog kojih smo se sutradan osećali umorno i slabije funkcionisali. Huawei Watch GT 3 će vam pomoći da poboljšate kvalitet sna. Ovaj sat opremljen je Huawei TruSleep™ 2.0 tehnologijom koja prati faze spavanja, disanje, kvalitet sna i puls u realnom vremenu. Ako imate problema sa spavanjem, vaš pametni sat će vam pomoći da identifikujete šest najčešćih uzroka i ponudiće vam stotine predloga za poboljšanje. Novi pametni sat prati i nivoe stresa, a zahvaljujući podacima koje prikuplja možete promeniti svoje dnevne navike kako biste sprečili stresne situacije.

Uvek sa vama

Huawei Watch GT 3 će vam pomoći da pratite sve neophodne parametre kao što su puls i SpO2, ali i kvalitet sna, stres, temperaturu kože ili menstrualni ciklus. Novi pametni sat je opremljen TruSeenTM 5.0+ tehnologijom za precizno praćenje otkucaja srca koja vam omogućava efikasnije vežbanje. Ima i opciju celodnevnog praćenje SpO2 u svim okolnostima. Pored SpO2, još jedan bitan parametar je i temperatura vaše kože. Sa vidžetom za temperaturu kože koji je dostupan u aplikaciji Huawei Health, vaš Huawei Watch GT 3 će vas obavestiti kada se temperatura promeni.

Baterija na koju možete računati

Pri tipičnom korišćenju, baterija novog Huawei Watch GT 3 od 46 mm može trajati do 14 dana, odnosno do 8 dana pri intenzivnijem korišćenju, dok kod modela Huawei Watch GT 3 od 42mm ona omogućava do 7 dana rada sa jednim punjenjem za tipično korišćenje i do 4 dana intenzivnije upotrebe sata. Uređaj podržava i bežično punjenje, tako da ste uvek spremni za naredni trening.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading